Monday, July 12, 2010

CONTEST HITAM ITU MENAWAN


Untuk contest ni aku telah di tag oleh Tiha -http://fasham87.blogspot.com/

Terima kasih Tiha


=)




Syarat-syarat Penyertaan

1. menjadi follower missyaniabdullah..
2. gamba mesti hitam putih..korang edit la jadi hitam putih
3. gamba bebas janji hitam putih..
4.buat entry khas dalam blog korang kenapa korang suka pic itu dan linkkan kepada belog missyaniabdullah
5. kena letakkan banner contes di side bar belog korang...and mesti linkan pada belog missyaniabdullah
6. sila tinggalkan link korang di bawah contes ini..senang nak usha
7. tag kan kepada 5 rakan blogger yg lain
8. contes bermula pada 1hb Julai 2010 - 31 Julai 2010..keputusan akan diberitahu seminggu dr tarikh tutup.
9. hadiah menanti anda : 1st place - album gamba 2nd place -coklat


Gambar yang aku pilih adalah gambar

ni



Pic aku dengan adik aku si puteri ni memang jadi pic feveret aku.

Tengok sajalah aksi kami berdua memang kesengalan terserlah hehehe..

Dia satu-satunya adik perempuan bongsu yang aku ada selain 4 adik lelaki aku yang lain.

So memang di situ sudah nampak kami memang "ngam" dan mejadi geng.

Walaupun puteri baru je 3 tahun, tapi perangai gila-gila dia memang banyak turun dari aku

hahaha...

Sapa lagi yang dok mengajar dia buat benda yg pelik-pelik cm ni kalo bukan aku keh3..


Lagipun memang banyak masa dia dihabiskan dengan aku

Si puteri ni pon memang "kelolo" dah ada saja aksi dia yg buat aku tertawa.

orang kata dia ni copy paste sebijik pangai aku yang gila-gila tu haha..

Kalo nak tahu betul ke tak apa yang aku cakap tu jom tengok lagi 1 pic dia.





Tapi aku kurang pasti boleh tak 2 pic dipertaruhkan dalam contest ni? Dalam syarat-syarat tak ada la plak..

Boleh ke Tuan contest??

Kalau tak boleh anggaplah hanya sebagai tatapan untuk semua pic ni hihi

=)



5 orang yang di tag adalah

si Tedi

HEMY

BUDAK KECIK NI

Syaril

Wan Perlis

Ok, Siap semua =)

P/S: KELOLO = LAWAK/GILA-GILA


8 comments:

  1. aku kena tag ke? ekekekekke..

    aku x de gambau muncung2 mcm tulah. ekekekek
    Good luck!

    ReplyDelete
  2. err..ada ke ek itam puteh..nanti la aku try

    ReplyDelete
  3. yeah htam e2 mnawan... ska3... (^_^)
    gud luck akak.. ^_^

    p/s ; akak t search ini taw.. ;)
    ada hdiah utk akak.. ;)
    http://dunia-ctie.blogspot.com/2010/07/terima-kasih-iqa-hana.html
    tke both okeh?.. (^_^)

    ReplyDelete
  4. apahal panjat tinggi sgt..kot ye pun pakai la safety gear..ni pampers je

    ReplyDelete
  5. WAAH..
    YG MUNCUNG 14 Tu over jerk....
    huhuuuh......
    Amboi2,
    sedap suka suki dia jerk pggl kita ni budak kecik..
    huhuhuh..
    tetiba perasan muka ni baby face lah plak....
    hahaahahha

    ReplyDelete
  6. thnk u syg sbb tak tag i
    wakakakkakakka

    >.<

    wish u luck;)

    ReplyDelete
  7. thanks tag me
    menang hadiah share la

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi