Wednesday, July 7, 2010

CONTEST MATA MENAWAN =)


SYARAT-SYARAT

1. wajib menjadi follower blog fatencumyl.blogspot.com

2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole)

3. pastikan 1 gambar je taw.

4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan)

5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :)

6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati.

7. contest ini berakhir pada 31 julai 2010.

8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni serta link referral anda :)


Contest ni Aku di Tag oleh CT


Nama pun contest mata menawan, terang-terangan gambar mata je hehe..

"Dari Mata turun ke hati kerana mata menyimpan seribu rahsia"

Untuk join contest ni lagi aku nak tag

Fyza

Hazzy

alimaz

suhaidasupalio

baby berry



Selamat join contest...

P/S- Jangan lupa bg tau dapat contest ni dari mana =)


12 comments:

  1. GKSB,
    wah, ni blog ke-2 i komen tentang contest.
    seperti yang diharapkan, semoga berjaya k..
    gambar tu memang sangat memenuhi syarat..

    mata menawan..
    semoga berjaya..

    ReplyDelete
  2. good luck! :D

    alaaa.... mata maksu tak menawan, tak leh cuba terai test ler

    ReplyDelete
  3. Maksu,

    thanks mak su,

    dari kerana mata yang mempunyai kuasa...

    ngeh3..

    ReplyDelete
  4. Dari kerana mataaaaaa...

    gud luck sayang !

    ReplyDelete
  5. tengs dear..tp i x rasa mata i mnawan kot..hehe..gud luck..;)

    ReplyDelete
  6. akak.., trma ksih sbb join... :)
    mta akak sgt chntik! (^_^)
    gud luck sis... :)

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi