Sunday, July 25, 2010

DEAR BLOGGERS PLEASE HELP ME!!

Assalamualaikum...

Setakat ni, blog aku macam ni je la ye. Dah puas aku godek-godek cari layout yang menarik hati aku ni tapi 1 pon aku tak berkenan lagi.

Kadang-kadang orang cerewet ni susah gak kan? Geram juga dengan diri sendiri. Tak sangka orang yang simple macam aku ni kalau cerewet memang susah. Nak cari kepuasan untuk hati sendiri bukannya mudah.

Lagi pon aku rasa background sekarang ni walaupun simple tak la menyerabutkan kepala otak aku sangat nak melihatnya. Betul tak?


Cuma sekarang ni lepas renovate blog ni, list bloggers semua dah hilang. Dan aku harap kerjasama dari semua kawan-kawan supaya tinggalkan link hangpa supaya mudah aku nak terjah nanti.

Harap sangat pada semua kawan-kawan dan followers supaya tinggalkan link masing-masing.

Kerjasama anda amatlah diharapkan. Terima kasih.

P/S Sila tinggalkan link cth http://www.nurrcahaya.blogspot.com/



Kesabaran itu penting


11 comments:

  1. dah hilang alamat susahlah kan...
    ni macam kes hilang henfon, semia no. kawan hilang lah ni

    terbaru dari saya : banyak pilihan

    ReplyDelete
  2. hahahaha
    macam mana leh hilang semua?
    hang xbuat backup la nih

    P/S : Kenapew waks niew? Shayer tak sukew law!

    ReplyDelete
  3. salam..

    biar pon layout biasa asalkan nampak kemas. rasanya yang ni dah okay. :) tp sy pon cerewet gak bab2 pilih layout neh. heeee :P

    p/s: 1st time komen di sini. jemput datang blog HLN balik kay. :)

    ReplyDelete
  4. Awat sampai ilang GKSB....hang ni kan..hahahaha..sempoi is beutiful...

    ReplyDelete
  5. syg, nape tak back up dulu...huhu

    ReplyDelete
  6. ALOHA...
    lama tak jalan2 ke sini.
    Dulu pun pernah berlaku semasa edit2, hilang sume link kawan2.
    Nak tak nak, kena masukkan semula.
    sabar je ar..


    http://lotsoflove-pearls.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. pelan2 pilih na...
    biar simple asalkan pengisian bgus.

    ReplyDelete
  8. salam ziarah..blog yg menarik..sy discover blog ini dr blog mak dara terdiva..so, saya follow awak ye

    ReplyDelete
  9. aku tgok ok je...load pn ok..biru muda...

    ReplyDelete
  10. untuk maksu, ceritakosong.blogspot.com

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi