Wednesday, July 21, 2010

KENAPA AKU TUTUP MUKA? AKU HARAP HANGPA BERPUAS HATI DENGAN JAWAPAN AKU NI.

Ramai yang tanya kenapa pic profile aku menutup muka macam ni





Sebenarnya aku malu. Aku tahu aku tak cantik. Dah banyak produk aku pakai. Dari yang murah sampai la ke mahal. Dari fair n lobely, Garnier, Loreal, Natasya, apa lagi yang ada di pasaran semua aku dah cuba.

Semua tak memberi kesan. Kulit aku plak hitam, sampai kan kadang-kadang aku fikir nak mandi dengan clorox kot-kot la boleh putih gebu macam Zizie Bung Ezzete tu.


Gebu macam ni



Tapi apakan daya walaupun dah bermacam usaha aku buat masih tak berhasil. Nak salahkan genetik mak bapak aku tak boleh juga. Lama-lama aku terpaksa terima hakikat yang aku dah memang dilahirkan

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

begini



Harap lepas ni masih ada yang sudi terima aku sebagai calon isteri.


28 comments:

  1. hahahah, wakenabeb..
    sib baik haku x mengandung..kalo x naye!!!
    ishhhk, Nauzubillah..
    pandai aje kenakn org ekk.. ;P

    ReplyDelete
  2. gambar yang last tu pun sempurna juga. tak ada beza sangat pun dengan zizie tu saya tengok.

    ReplyDelete
  3. alahai awak ni....., semua nya elok belaka :)

    dun shy shy cat ya ;D

    ReplyDelete
  4. erk..haha..apa la letak pic 2..huhu

    ReplyDelete
  5. Jangan merendah diri sangat..
    takde org gila mengaku gila..

    ReplyDelete
  6. rilek jer beb..tak der org lebih cantik dari diri kita sediri...hahaha..stement tak menahan tul ni...gua pon hitam dayang senandung jugak beb..tak der hal la tu semua....

    ReplyDelete
  7. huk aloh!! terperanjat berok akak dek oi!!

    biarlah rupa biasa2..asal berbudi bahasa..

    drpd cantik mcm rozita chewan tp hati busuk bau longkang

    ReplyDelete
  8. huhu...sian gambar last tu..nauzubillah..kalau mmg ada orang cmtu..siannya lah..

    simpang malaikat 44 jangan la kena kat aku...

    ReplyDelete
  9. huhu saya berpuas hati sekarang..apapun kita ialah hamba Allah kena terima seadanya betul x,..^__^

    Berita terbaru dari blog saya

    Songs : Maher Zain feat Irf - Allahi Allah Kiya Karo
    Cinta perlukan pengorbanan..perlu ker..??
    Penamat kepada Hari Pertama

    ReplyDelete
  10. kah3..sakit perut aku...
    tah la..tau..ada alasan lain ni..mst tak guna dentine ni kan?? hehehe...kah3..kih3..

    ReplyDelete
  11. ha..lawak muka dier..tapi kesian tengok

    ReplyDelete
  12. har har har ..

    ekekeke ....

    huhuuu ...

    ReplyDelete
  13. suntik vitamin C... pasti putih melepak

    ReplyDelete
  14. Tedi >> tu lah jawapan yang dicari


    Leily >> takut terkenan eyh..kih3..


    fnd >> yg bawah skali tu ke comey?? amik buat bini nak?


    hentak >> lu dah gila sama itu awek ka?

    ReplyDelete
  15. al-lavender >> xda beza sgt eyh?? kih3...


    Mak su >> malu-malu miaw bleh tak??


    fyza >> baru gojes.. kih3..


    pak cik lie >> dah memang rendah..xleh nk tinggi dh..hihi

    ReplyDelete
  16. sesumpah >> alhamdulillah......


    mak dara >> nasib baik tak jadi beruk.. hihi.. loji taik lagi busuk dari longkang


    Hemy >> wallahhualam..


    tiha >> terima seadanya itulah yg paling penting

    ReplyDelete
  17. eye nee >> dayang senandung pon bertukar jadi putih hikhik


    babyberry >> guna dentine pon belom tentu lagi


    donny >> kesian la juga tp comel hihi


    Wan Perlis >> amboi wan, zizie gk yg hg nampak

    ReplyDelete
  18. Linda >> ngeh3... huahuahua


    jejaka anggun >> takut jarum..


    hans >> jodoh hang kot tu.. ekeke

    ReplyDelete
  19. hahahaha ! haishh kejam cik GK.. :P

    ReplyDelete
  20. ala gksb ni.. merendah diri plak...

    err.. pix last skali tu comey.. heheh..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi