Wednesday, July 7, 2010

"LENSA BURUK, THE CONTEST"



1. Terbuka kepada semua warganegara Malaysia. Tidak mengira umur.

2. Hendaklah mempunyai blog sendiri bagi memudahkan Ti Anne Mohd Yassin untuk menerjah anda.

3. Perkara wajib adalah menjadi FOLLOWER Lensa Buruk. Bukan Follower tidak akan dilayan.

4. Letakkan banner di atas di side bar blog korang dan pastikan ia terlink terus ke http://annemohdyassin.blogspot.com

5. Tema bagi foto pilihan anda adalah bebas, samada mengenai Landskap ataupun Potrait.

6. Hanya satu foto sahaja layak dipertandingkan. Foto hitam putih layak dipertandingkan. Foto yang di edit secara melampau tidak akan di layan. Ini pertandingan tangkap gambo ye, bukan pertandingan graphic design. =P

7. Pastikan anda menggunakan kamera telefon bimbit di bawah 10 mega pixel dan 2 mega pixel 1.3 megapixel ke atas semata-mata bagi memudahkan penilaian. Kamera digital lain adalah dilarang sama sekali.


8. Pastikan tajuk entri anda ialah, "LENSA BURUK, THE CONTEST" . Sertakan Tajuk foto anda, Model telefon bimbit dan lengkapkan slogan di bawah foto yang anda pertandingkan mengikut format berikut :


Tajuk foto : Si Kunang-kunang Malam ( contoh)
Model Telefon Bimbit : Nokia N96 ( contoh )
Slogan : Saya suka blog Lensa Buruk kerana .......


-Kemudian Tagkan kepada 5 orang rakan anda yang berbakat-


9. Sila laporkan terus di ruangan komen entri ini, bersertakan URL entri di blog anda, sekiranya anda telah mengikuti semua langkah-langkah di atas.

10. Ti Anne akan menerjah blog anda dan akan updates kan setiap penyertaan di dalam entri ini. :) Sehinggalah tarikh tutup penyertaan pada 1 Ogos 2010. :)


Hadiah bagi Pemenang bertuah : RM30. 00 akan di bank in kan trus ke akaun anda. :)
Sebenarnya aku nak bagi, dua keping tiket wayang, tapi tempat dan negerikan lain2, korang beli tiket wayang sendiri lah ek.. ;)





Tajuk Foto: "CINTAKU BAGAIKAN AWAN BERARAK DI KAKI LANGIT"

Model Telefon Bimbit: SONY ERICSSON J105i

Slogan : Saya suka blog Lensa Buruk kerana lensa buruknya membawa kita melihat sesuatu yang mungkin kita tidak sedar bahawa kehidupan ini bukanlah sekadar hanya untuk diri sendiri tetapi lebih lagi kerana alam ini luas dan betapa indahnya kehidupan ini. Jadi nikmatilah ia dengan sebaiknya.

TAG 5 orang

Wan jun Smile

Kak El

Mak su

CT

Melatidaisy


12 comments:

  1. tak paham aku kenapa ada pixel nya peraturan..kat blog ni contest sll bukan hantar direct gmbar..kita bagi embedded gambar je..

    tapi tak kisahla..tknak masuk pun,,ekekeke..good luck

    ReplyDelete
  2. wah!
    cantik gambau awan
    Good luck

    ReplyDelete
  3. Hemy,

    tuan contest ada sebab tersendiri.. lg pn xsmua ada dslr kan2?

    hehe..

    thanks =)

    ReplyDelete
  4. tedi,

    gambau eyh hehe..org melaka kn.. tingat dok melaka dulu..

    ngeh3..

    ReplyDelete
  5. Salam ....

    membacanya ..

    saya suka ....

    ReplyDelete
  6. adoiiiii mn nk cari pic ni sabo je lah

    ReplyDelete
  7. ayo...yo..yo...
    memang de niat nak masuk contest nie..
    tp x gambau yg menarik...
    x pa aku try godek2 folder anset buruk aku nie..
    gud luck frend

    ReplyDelete
  8. alamak!!! minta maaf banyak2, siang2 lagi dah terkeluar senarai, sbb maksu tak der telepon sebenarnya dah, rosak, beli baru (sekenhen), kasik anak pakai. sekarang pakai kamera digital 12.2 mega, huhuhu

    ReplyDelete
  9. tapi maksu akan jwb tag ini (just for you) :D

    ReplyDelete
  10. HEMY : sy tuan punya contest.. singgah blog dulu baru fhm sebab nya kenapa.. (:


    gadis kmpung separa bandar : haluuu.. sori lmbat terjah.. (: penyertaan di terima.. boleh cek updates lepas sejam.. :D

    ReplyDelete
  11. salam.. akak.., trma ksih taw... :)
    nnti ct update ia.. :)

    p/s ; gud luck akak.. chntik awn tu.. :) msti d yan kn? :)

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi