Friday, July 23, 2010

LURAH YANG DI DENDAMI ATAU YANG DI IDAMKAN???


Semalam masa aku makan kat kafe sambil lepak ramai-ramai dengan kawan aku tiba-tiba je ada lurah yang mengganggu pandangan mata aku yang suci ni.




Tiba-tiba aku rasa aku macam....macam... macam apa eyh kalo tiba-tiba hangpa terlihat lurah macam ni???




Tapi yang membezakannya adalah budak tu free hair. Badan sedap-sedap sket. Ok cukuplah aku bagi bayangan pasal budak tu, satgi hangpa bayang bukan-bukan plak especially lelaki.

Yang herannya si popuan ni tak terasa ke yang di belakangnya dh nampak lurah yang tak sepatutnya??? Kawan aku siap bergurau lagi jom p duduk belakang dia pastu tiup bagi rasa angin hahahaha... Hampeh betol.

Itulah kalo nak beli seluar jeans janganlah beli cawat pendek kalo agak-agak punggung tu besar. Ni tak agak-agak nak pakai yang cawat pendek punya so kalo duduk tu kompom-kompom la memang akan tertarik dan menampakkan yang tak sepatutnya.

Kalo seluar dalam tu besar tak pe gak, leh tolong cover lagi, ni seluar dalam pon yang pendek-pendek juga kan dah ternampak lurah tu.

Sebab tu aku agak cerewet kalo nak beli seluar jeans ni takut jadi kes-kes macam ni la. Al-maklum la kita pon sedar diri kita macam mana kan? Sendiri punya bahagian badan sendiri tahu la. huhuhu..

Yang bestnya ada sorang mamat ni duduk makan betul2 mengadap belakang popuan ni apa lagi menjamu selera dengan berseleranya lah kan? Hahaha...

Apa-apa pun sendiri beringatlah. Tepuk dada tanya hati.


Biar cerewet asalkan berkualiti


23 comments:

  1. memang sakit mata dan saki hati
    buat dosa kering je, kita yang menengok ni

    terbaru dari saya : saya ikut perlahan dari belakang

    ReplyDelete
  2. tu lurah jamban namanya...muahaha

    ReplyDelete
  3. dah sengaja nak tayang tu.. mmg sengaja gak beli jeans cawat pendek, bg senang nak tayang.. mybe klu raba2 pun takpe kot sbb dah sengaja nak tayang.. dah tayang2 xkan takleh beli lak kan..

    so jangan nak marah2 la klu orang usik2 pasal mmg sendiri nak tayang.

    ReplyDelete
  4. Asada,

    bila minah tu sedar nampak lurah dia senyum je..

    cam hape je...

    ReplyDelete
  5. itula budak2 zaman skunk.... huhu.... maruah kn dah murah pada segelintirnyew... nk tunjuk pakai sluar dalam mahal konon.... haha

    pape pn no komen byk2... bahaya terjebak... untung la mamat blakg 2 dapt tgok free... ahha :D

    ReplyDelete
  6. xdak aih... if klu tertgok xpe skli pndang... if 2x kn dah dosa.... hehe... :P

    ReplyDelete
  7. kesian pompuan dalam gambar tu
    xpasal2 jer dapat dosa orang tgok punggung dia
    kenapa hang xblur kan jer weih


    P/S : Review Film : Ong Bak 3 Memang Lucu! Hahaha!

    ReplyDelete
  8. cess...pepagi mata gua dicabul..keh2

    ReplyDelete
  9. baby boy,

    kalo sekali tgk sampai tak berkejip mata tu pon dh dosa gk tu..

    hehe..

    ReplyDelete
  10. hans,

    tapi dia xkesian kt diri dia sendiri??

    ReplyDelete
  11. he...23x bro ada satu cerita gak.. pasal kes2 cam nie la

    tp nie kes lelaki time nk solat jumaat...

    nnt bro ceritakan kat blog bro ek... mybe week days gak la publishnye

    Feel free to visit
    BroFramestone Blog

    ReplyDelete
  12. gara2 nak b`style lah tu..asal saham x jatuh ok lah tu..tp die org x tahu ker saham kat neraka lg naik mendadak..tahan ker dok kat neraka?? taubat2,,..huhu~~

    ReplyDelete
  13. org lain menabung gak..tp die menabung dose:) hehehe tgok dah ada lubang kat blkg tu untuk menabung la tu..huhuhu

    ReplyDelete
  14. Dc,

    hahaha... memang power ar ayat... keh3..

    ReplyDelete
  15. ahahaha...blogwalking here!


    ak slalu gelak kat org camni. last2 kene kat ak.

    hari tu ak gi library. baca buku. and oleh sebab kepala ak xle masuk perkataan berfont Times New Roman 10pt ke bawah, ak pon Krooohhh selama sejam lebih. bangun2 bru ak sedar...ak telah tunduk tido terlalu rendah...

    dan seluar ak yg longgar sebab diet anorexia ak telah turun ke bawah dan menampakkannya...

    tak lama lg ada lah terkeluar kat blog mana2 tu. tajuknya "ish wanita zaman skrg mmg terlampau!! hahah"

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi