Friday, July 9, 2010

SERUPA TAPI TAK SAMA, TAPI SAMA LA JUGA SIKIT-SIKIT

Semua perempuan sama ke?

Tak sama ok...

Tak semua perempuan suka




ataupun




tapi kalau dapat 2-2 tak kan ditolaknya haha..

Bertuah kalau dapat kan??

Aku ni plak pelik dari perempuan2 lain.

Kalau perempuan lain mesti suka

shoping




Tapi aku hanya akan keluar p beli apa yang nak dibeli kemudian balik.

Tak best sangat kan kawan dengan aku ni???

Hihihi

Tapi kalau bagi lelaki, best kowt sebab tak yah jalan lama2 shopping.

keh3...




Ada plak perempuan suka lelaki yang

ada





Yela kan tak payah berpanas, berhujan...

Tapi kalau lelaki yang dah keja ok la.

Kalo yang masih belajar hang dok harap pak we hang ada keta kirim salam la.

Lain la dia anak Datuk atau orang kaya, boleh la hang nak "pau" selalu.

Tapi agak-agak la kan.

Bagi aku jangan bergantung pada lelaki sangat.

Jangan dok ngada2 nak suruh pak we hang beli yang tu yang ni.

Satgi dia ingat hang kaki kikis plak.

Pandai-pandai la kan.


Kalau dia dah belanja makan, hang belanja la tengok wayang plak.

Give and Take.

Apa-apa pon tepuk dada tanya nafsu.. eyh???


25 comments:

  1. okeh! meh aku belanje minum mapley sat lagi..layan bola pastu nanti hang blnje cite eclipse ea..hehehe

    ReplyDelete
  2. hentakbelipat,

    haha..

    amboi tu salah satu cara nak "pau" dgn cara yg bijak..

    keh3..

    ReplyDelete
  3. yah!! i sgt sokong..!! jgn harap harta lelaki..bek kumpul sndiri.. lg puas hati u ols.

    ReplyDelete
  4. sokong baby berry punye statement..hehehe..

    ReplyDelete
  5. salam

    saya kalau keluar dengan kawan2
    saya lebih banyak mengikut mereka2 sahaja
    keperluan saya bukan yg utama
    so,
    kalau untuk beli atau urusan saya
    saya lebih suka pergi sendirian
    tak kisah
    makan sorang2 pun kat kedai
    janji kedai tu kena ada privacy jer
    huhu

    ReplyDelete
  6. setuju dgn kamu..give and take..;)

    ReplyDelete
  7. terima pasangan seadanya..tp akak x berkenan kalau time makan, si perempuan yg kena belanja boipren..memang tak gentleman langsung..

    akak pangkah awl2 lelaki mcm ni..haha

    ReplyDelete
  8. su terima tunang seadanya..Alhamdulillah su gembira

    ReplyDelete
  9. baby berry,

    duit sendiri mmg lg puas ati

    tapi kalo duit orang lain sedap lg pakai haha

    ReplyDelete
  10. blue,

    kalo makan sorang2 kompom ada org ngorat

    keh3...

    ReplyDelete
  11. mak dara,

    pangkah cam pangkah undi tu eyh hehe

    ReplyDelete
  12. miss sue,

    semoga bahagia sampai akhir hayat

    =)

    ReplyDelete
  13. aku suka jalan2 cuci mata, cuci harga dulu baru beli.

    ReplyDelete
  14. GKSB,
    suka bunga..

    teddy suka gak. sikit2 jek..

    shopping?
    keluar bila nk beli sstu jek. tak rajin sekadar nak cuci2 mata. lebih suka lepak tasik atau yg ader hijau2 (taman ke? ata pe2 ar.)

    shoppin komplex buat gua lagi pening ngn ramai orgnya.. adeh..
    sesak napas..

    @>>---^-----

    *bunga ros berduri.
    hehehe..

    ReplyDelete
  15. hazzy,

    cuci mata tgk harga ke tgk laki2 yg ensem

    pewiittt...

    hihi

    ReplyDelete
  16. LOL,

    shopping complex tempat ushar pakwe2..

    hehe..

    owh mawar berduri, nampak cantik dipetik sakit

    ReplyDelete
  17. ^___^ hye anda di tag oleh saya..^___^ http://fasham87.blogspot.com/2010/07/tag-contest.html

    ReplyDelete
  18. majority perempuan suka benda2 dalam pic tu tapi memang confirm bukan semua
    nama pun manusia
    xsama lah kan
    haha

    ReplyDelete
  19. hans,

    bila hang nak hadiahkan kat aku salah 1 benda tu?

    ReplyDelete
  20. tak perlu memilih sangat . naik rapid lagi romantik....!
    tapi bab belanja tu sama-sama tong la kan...setuju tu :)

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi