Sunday, July 25, 2010

SHARING IS DARING =)

Aku dalam proses membaik pulih blog. Masalah juga ni. Dah la aku ni jenis cerewet. Lagipun kalo sesuatu benda yang aku dah berkenan yang tu je aku nampak yang lain dah tak pandang dh.

Macam tu juga background aku yang lama tu. Dah guna hampir 3 tahun alih-alih hilang macam tu je. Setia pada yang 1 katakan. Kui3...

Sekarang ni jadi masalah plak pada aku nak cari background baru. Yang berkenan di hati tu sangat susah plak nak jumpa cam tu gak kowt nak pilih bakal suami nanti. Huhuhu...

Apa-apa pun aku akan usaha sampai jumpa yang berkenan di hati. Kalau korang ada nak share kat mana bleh dapat templete blog yang cantik2 kongsi2 kan la dengan aku.

Orite???

Post a Comment

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

0 PESANAN PENAJA:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi