Thursday, September 23, 2010

ADA APA DENGAN 10-10-10


Ampa dah join ka



Kalau belum ampa tunggu apa lagi?

Tarikh tutup dah nak dekat.

10-10-10

Cantikkan Tarikh ni?

Ada impian dan cerita di sebalik tarikh ni.

Nak tau apa?

Join la contest tu.

Hehehe...

Tak susah mana pon.

Aku hanya nak ampa senyum maneh macam

ni






Senang ja kan?

Kalau senyuman ampa tu maneh dan menarik perhatian aku

dapat RM 30

perghhhh mudah ja kan?

Terima kasih pada yang baru join contest.

Aku tak sempat nak terjah lagi disebabkan faktor kesibukan sebagai student. Banyak assignment ooo...

P/S: PATUTKAH TARIKH CONTEST INI DILANJUTKAN?


15 comments:

  1. ehehe..
    tarikh keramat tuh..
    101010,
    bakal jadi sejarah dlm idup aku..

    mai la intai masam-manis

    ReplyDelete
  2. ha nak bertunang yerk....

    akak nak join boleh tak? hihii

    ReplyDelete
  3. nak masuk la tapi senyum aku masam confirm tak menang huhuhu..

    ReplyDelete
  4. kalau nak di lanjutkan ok je.... cuma

    banyakkan promosi lagiii

    ReplyDelete
  5. xdak gambaq senyum la cik Gadis...

    ReplyDelete
  6. Segan la nak masuk contest nie. Senyuman saya x menawan, tetapi ikhlas. Haha...

    ReplyDelete
  7. tahniah2..dh nak kawen ek 101010 nih..

    ReplyDelete
  8. SALAM SAYE DA JOIN CONTEST NEH YE NEH LINK SAYE

    http://nurmieza80.blogspot.com/2010/09/contest-senyum-maneh.html

    ReplyDelete
  9. saya dah join contest ni ;)

    http://syazasyafeeqah.blogspot.com/2010/09/contest-senyuman-maneh.html

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi