Thursday, September 16, 2010

CABAR MENCABAR KE TERCABAR?

Ada orang cabar aku suruh aku kuruskan badan.

Kuruskan badan yek ?

Sekarang ni kan chubby sket.

Aku bukannya tak nak diet aku cuma takut kalau aku kurus nanti ramai peminat nak minta autograf * ayat riak gila padahal pemalas nak diet*

Hahaha...

Chubby comel per kan?

Perempuan selalu susah hati pasal berat badan.

Tapi kalau lelaki tu muncit perempuan tak kisah pon.

Adakah golongan perempuan ini sangat baik??

Sweeett jer kan perempuan ni?

Hahaha


Malas nak letak pic sebab chubby.

Nak tengok add Facebook *promote FB plak dah*

Keh3...

Tapi jangan lupa perkenalkan diri sebagai blogger.

Ampa tengok pic ni dah la...


UPIN IPIN ALAF BARU


18 comments:

  1. xper..da ok da tu..
    apik ni besar perot jer..hehe

    ReplyDelete
  2. sy nak kuruss sbb sy ketot je so nak kurus3 lah. tp x nak skinny.
    tp org ckap chubby cantek. lagi3 bile pakai kebaye ade curve. ecececec prasan sdri. haha

    ReplyDelete
  3. xpela..
    as l0ng as sehat sudah la..
    itu yg penting..
    kuruih sgt tp saket wtpe.rite?

    ReplyDelete
  4. samela kite..sophie pun chubby gak nih..nak kuruskan badan nie..

    ReplyDelete
  5. hehe..berape dapat klaw dpt kuruskn bdan? kalau berbaloi try jelah..hehe..

    *upin ipin versi baru tu kuar tb berapa?^_^

    ReplyDelete
  6. dear...
    my blog sudah diprivate kerana ada masalah jiwa melanda. kalau nak baca hantar email u kat i okey..i invite. =)

    pinky_baby87@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. ubi,

    upin ipin versi baru tu siaran tergendala utk seketika..

    kah3..

    ReplyDelete
  8. Mat Ganu,

    masih memikirkan nak sahut ke idaakk...

    ;)

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi