Sunday, September 19, 2010

KEMALU-MALUAN ATAU KEMALUAN-KEMALUAN??



Tajuk Entry kali ini tak ada kena mengena dengan Entry budak yang suka melucah ini ham ham hamzah ian

har har har


Argggg.. aku kemaluan disebabkan budak kecik

ni



Entry ni memang ada kena mengena dengan ENTRY ini

Al kisah bermula sehari sebelum raya. Aku telah mengerahkan askar-askar yang terdiri daripada

Adik-adik dan sepupu aku



untuk mengemas rumah sebab nak letak tikar getah baru

Budak-budak ni pon pakat-pakat tolong aku letak tikar getah.

Masa dok mengemas tu budak kecik ni






Dah mula mai nak mengacau. Orang nak buat keja dia pon nak buat gak.

Lepas kena marah dia pon dengan muka yang sememeh macam

ni



Naik duduk atas tangga.

Pastu masa kami dok kalut-kalut dok bubuh tikar getah tu


dari atas tangga dia jerit panggil aku


"atak, atak..ni pers atak" (kakak, kakak ni pampers kakak) sambil menunjukkan modes (tuala wanita) yang masih elok berbungkus di hadapan sepupu-sepupu dan adik laki aku.


Time tu memang muka aku dah bertukar pink kalerrrr..


Geng-geng laki pakat dok gelak kat aku..

Ni kes balas dendam ka adik sebab kena marah??

Adeh..aku pon tak tau dia dapat celah mana modes tu.


Yang pasti bukan aku punya.

Hampeh betoi.

Sekali lagi aku kemaluan disebabkan budak kecik ni..

Haisyoooo



Jagalah kemaluan anda baik-baik


19 comments:

  1. HAHAHAHAHAHAHA~ adedede. sungguh menggelikan aty! dari mana budak kecik chumil tu dapat? aiseh! hehehehe~

    ReplyDelete
  2. "laen ali atak ipang lek-lok yer" berkata si kecil+cumil setelah memberi bungkusan tue pada kamu...kihkih

    ReplyDelete
  3. camat ri rayer.. alol. comel nye gg arnab dierr



    Latest entry di:

    Insomnia
    Tutorial Letak ‘Like’ di post entry

    ReplyDelete
  4. hamzah dia main SEO dengan tajuk entri porn

    ReplyDelete
  5. mofasad,

    adakah dia sorg kaki porn??

    jeng jeng jeng

    ReplyDelete
  6. hgahahaha.. budak tu la.. sungguh lawak.. lucu n bapak segala kelakar..

    hee.. my adik pun sama.. lelaki umur lima tahun.. sama becok cam tu la... samapi kekadang rasa cam nak lempang jerk:p

    ReplyDelete
  7. fara,

    agaknya budak zaman sekarang ni memang macam ni kowt..

    =)

    ReplyDelete
  8. hahahhaha budak kecik itu sgt jujur^^

    ReplyDelete
  9. ish! dah besar pon stil pakai pampers ka? (buat2 lurus bendul..) ;-p

    ReplyDelete
  10. solihin,

    haha..

    amboi.. nak orang tolong pakaikan kat dia plak ker?

    ReplyDelete
  11. hahahahahaha..wat lawak la puteri nii...

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi