Wednesday, September 1, 2010

RAYA DALAM KENANGAN


Untuk syarat-syarat penyertaan sila klik banner tersebut.

TARIKH TUTUP: 4 SEPTEMBER 2010

Pic yang aku pertaruhkan adalah pic ini.




Pic ini adalah hitam putih sesuai dengan latar belakangnya dan diambil bersama dengan basikal tua.

Memang nostalgia dan terasa bagaikan berada di zaman dulu-dulu tambahan pula basikal tua semakin dilupakan dan digantikan dengan basikal-basikal moden seperti BMX.

Mana ada lagi anak-anak muda sekarang yang naik basikal tua?

Family aku terutamanya bapak aku memang meminati barang-barang antik dan kami adik beradik turut sama meminati barangan antik.


So pic ini sangat bertepatan dengan tema contest iaitu Raya Dalam Kenangan.

Kalau orang-orang yang lebih berusia dari kita tengok pic ni pasti mengimbau kenangan pada waktu zaman kanak-kanak pergi beraya dengan menaiki basikal tua

Aku pon kalau boleh nak p beraya naik basikal tua tapi apakan daya kaki tak sampai hikhik

=)



Nak Tag

Gadis Kampung Separa Bandar nama diberi

Mahu jadi puteri dalam angan-angan

Senyuman maneh sentiasa terpatri

Tambah berseri bila join contest Raya Dalam Kenangan

14 comments:

  1. AYAKSSSS...SAYE JUGA KENA TAQ YER...OKEH2

    ReplyDelete
  2. pergh...klasik giler.. cam zaman R.Azmi...but nice..nnt balik raya mau ambik gmbr camni gak..

    ReplyDelete
  3. azwandy >>> welcome

    mizz sue >>> saya memang suka tag awak kih3..

    Cheq Tun >>> hahaha... R. AZMI eyh?? pastu feeling nyanyi lagu hitam manis tu kan? keh3..

    ReplyDelete
  4. cantik!! gamabr tu sangat sweet..hehee..nostalgia..

    pernah jugak cube naik basikal tua dulu2..tapi kaki pendek..jd tak smpai dan jatuh tergolek..kui3..

    ReplyDelete
  5. wow! mgm berbasikal tua kah jenjalan raya?
    good luck :)

    ReplyDelete
  6. wah....smart n ada mood gambar ni..goodluck..rasa tknak participate plak tgok gambar ni..hehehe

    ReplyDelete
  7. cik sha,

    hehe.. sama la kaki tak sampai gk...

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi