Wednesday, September 15, 2010

SEKSI KE SEKSA?



Perempuan seksi?

Ampa suka ka?

Kalau lelaki mesti suka punya kan tengok perempuan seksi-seksa ni?


Aku pon suka. Dah depa dok tunjuk kita tengok la kan? Bezanya aku perempuan so tak berdosa tapi ampa lelaki? Sendiri mau ingat la kan?

Masa bulan Ramadhan hari tu aku p shopping raya kat Queensbay ramai la juga anak-anak melayu yang beragama Islam semestinya, tak agak-agak nak pakai baju seksi-seksa ni.

Sepatutnya dalam bulan puasa pakai la baju sopan-sopan sket. Ni dok pakai baju tak ada lengan dok usung ketiak tu rata dok tayang sana sini.

Kalau ketiak tu cerah xpa, ni sendiri mau ingat la hehe..

Habis pahala orang yang dok tengok atau sengaja tertengok.
Apa yang aku tahu, lelaki yang ada mak we yang seksi mesti bangga punya ada mak we seksi.

Tapi depa nak cari isteri seksi ker? Kalau yang bagus pasti akan cuba membentuk supaya berubah. Tu pon kalau boleh ikut. Kalau yang tak boleh?

Tapi kalau seksi macam ni?




Tak apa kan? Keh3...


17 comments:

  1. alaaaaaaaaa ngatkan gambo sekdi..ni gambo cumel :p

    ReplyDelete
  2. hahhaa..

    ketiak malap ke..?

    harhar..

    *lelaki seksi..?

    ReplyDelete
  3. laaa...bila ampa pi shopping kat queensbay, tak habaq pun

    ReplyDelete
  4. huhu skrg ni yg bertudung pum seksi gak. apatah lagi yg free hair. ish3

    ReplyDelete
  5. seksi2...fuhh...lemah iman tgk dak kecik ni...ahaha

    ReplyDelete
  6. nasib x letak gmbar seksi..
    hehe..

    klau dah tau ketiak tu itam,berbulu lg,xyah la nk pky seksi2,wat malu je..
    btui x?

    ReplyDelete
  7. hahaha...aku pn ada sepupu suka wat pose pouting cm ni..hehehe

    ReplyDelete
  8. sapa kata perempuan boleh tengok aurat perempuan

    ReplyDelete
  9. wah ni kalah Angelina jolie..hehe

    ReplyDelete
  10. sgt seksi woo budak kcik comel itu..hehee

    ReplyDelete
  11. sy x ske pmpuan seksi jgk... lalalala ske lagi pmpuan bertudung nampak ayu jer.... mcm owner blog ni.. lalala

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi