Monday, September 6, 2010

UPDATE PESERTA CONTEST~JOM CHECK

Kat bawah ni adalah senarai link peserta Contest Senyuman Maneh


Kalau ada yang tertinggal tu bagitau yer?

~Terima kasih join contest~

Pada yang belum tu mai la join hadiah topup bernilai RM3O menanti anda

15 comments:

  1. nama saya ada dalam senarai
    thanks

    ReplyDelete
  2. saya baru nak join...ada masa lagi kan..
    ni saya punye penyertaan :

    http://mieralullaby.blogspot.com/2010/09/contest-senyuman-manehsmile-d.html

    ReplyDelete
  3. chentamiera,

    thanks join,

    masa panjang lagi sampai tarikh yg cantik tu hehe

    ReplyDelete
  4. wah meriah contest anyss.. semua maneh2..hehe

    ReplyDelete
  5. tahniah yang berjaya...saya mewakili tuan punya blog..err selamat hari raya

    ReplyDelete
  6. macam mana nak letak banner tu,..?sye dah join,..but dah nak pecah pale godek godek blog utk letak banner,..hehe~

    ReplyDelete
  7. cik bena punye xde pon. sob3. hee~


    http://azieraillina.blogspot.com/2010/09/contest-senyuman-maneh.html

    ReplyDelete
  8. yuhu...cik sumpit pun dah do....:P

    ReplyDelete
  9. name saye xde pn..
    cmne nih?? huhu :)

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi