Friday, October 29, 2010

ALAMAK!! DAH TERLEPAS

Senyum mau maneh



Aku dah terlepas.

Rupanya aku dah terlepas tarikh ulang tahun penubuhan blog aku ni.

23.10.2008 adalah first entry aku yang pada masa tu tujuan aku menulis blog adalah hanya sekadar untuk luahan hati.

Dah terlepas.

Nak buat macam mana, aku terlalu sibuk. Ya sibuk.

Baru hari ni aku perasan yang aku dah terlepas tarikh tu.

Baru je abeh viva untuk praktikal aku.

Nasib baik dapat menjawab dengan tenang semasa lecturer menyoal pasal praktikal hari tu.


Dengan classmates sebelum penyampaian sijil Praktikal


Dan di kesempatan ini, aku nak ucapkan Terima Kasih kepada Mohd Fadzil Mohd Amin kerana telah memperkenalkan aku dengan dunia blog ni.

Malangnya hubungan kami dah terputus. Blog dia pon dia dah private. -Jalan Yang Berliku- kalo tak silap aku nama blog dia.

Lepas dia balik Malaysia, hubungan tu terus terputus. Sebelum ni dia study kat Cairo.

Dia dah aku anggap macam abang sendiri.

Jadi kalau anda ada mengenali dia ataupun dia ada terbaca entry ni sila khabarkan pada aku. Untuk yang berkenaan sila contact semula.

Tolong aku mencarinya.

Perlu tak nak publish gambar dia???




P/S: Terima kasih kepada new followers yang sudi followed blog GKSB ni dan yang sudi berkunjung ke blog ni. Insyaallah kalau dah tak BZ akan terjah balik ke blog ampa. Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda dan komen entry di blog ni.


18 comments:

  1. happy2 lagi ...
    lagi happy lepas ni erk ...

    ReplyDelete
  2. wowww otai blog ni...2008 aku baru sibuk nak sunat time tu...

    ReplyDelete
  3. tahniah for your blog anniversary..

    ReplyDelete
  4. heppy back dated yr blog anniversary...teruskan dgn n3 yg terbaik...

    ReplyDelete
  5. salam dik...ambik course apa?..
    gamabar padang usm kat bawah tu sungguh menggamit memori.

    ReplyDelete
  6. Selamat hari lahir blog!!!!!!
    p/s:ada jamuan makan2 tak??hehhhe

    Post Terhangat...


    Kerana Kamu Pengikutku...

    ReplyDelete
  7. Hi dear!

    Thanks for visiting and following my blog! I've linked yours too! :)

    ReplyDelete
  8. happy besday blog walaupun da seminggu telepas..hehe

    ReplyDelete
  9. salam..

    student usm jg ye.. smela..tp akak dah hbs..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi