Monday, October 18, 2010

APA KATA ANDA WAHAI BLOGGERS???

Pemenang contest dah diumumkan.

So harap semua terima dengan hati terbuka keputusan tu.

Tapi kan lepas jer aku umum pemenang tiba-tiba followers aku berkurang 2 orang. Napa yerk?

Huhuhu..

Tak apa la mungkin mereka itu ada sebab tersendiri.

Dan sekarang aku nak ampa amik perhatian sket terutamanya bloggers yang duduk sebelah utara ni.

Ampa tak teringin ka nak buat gathering ni?

Selalunya tengok geng-geng bloggers yang duduk belah KL jer kan buat gathering. Jeles aku tau. Al-maklum la duduk sebelah utara ni agak kejauhan kalo nak join.

So apa kata kita belah utara ni buat gathering?

At least kita boleh kenai-kenai. Selama ni asyik baca blog jer sesekali teringin gak kan nak jumpa, nak tengok siapa yang ada di sebalik tabir?

Untuk pertama kali jumpa ni maybe boleh sekadar suka-suki main bowling ke?

Buat kecik-kecik dah la.

Kebetulan pulak aku baru balik dari main bowling kat Sunshine Bayan, Penang.

Baru je buka pusat bowling tu. Keadaan agak selesa. Siap ada surau lagi.

So apa kata anda wahai bloggers yang berada di utara?


25 comments:

  1. bagus cadangan tu. merapatkan hubungan yg terjalin di alam maya..
    tp saya boleh tgok dr jauh jer la... :)

    ReplyDelete
  2. rina orang utara, tapi tak kat utara skunk! apakah

    ReplyDelete
  3. mcm best ja bunyi tuh..hoho..utara gak..klu kn gaya leh ja join ^^
    knai2 bloggers smua

    ReplyDelete
  4. takperla, hati orang takleh dipaksa2..yang penting, masih ramai lagi follower yang ikhlas..

    kita kawan yaa..

    ReplyDelete
  5. walaupun kalah, takdak lak terpikir nak lari..keh3...

    gathering,, wow! best3... tapi la kat johor... camna la nak join.. hikhikhik

    ReplyDelete
  6. Bunga

    walaupun jauh, tapi hati sentiasa dekat hehe

    ReplyDelete
  7. rina,

    dari jauh ku kirimkan kerinduan~~

    teka lirik hihi

    ReplyDelete
  8. has,

    ikhlas tapi jauhh..

    ye kita kawan..thanks sudi jadi kawan GKSB

    ReplyDelete
  9. akubersamacahya,

    tu la kena rancang bg elok2 la hehe

    ReplyDelete
  10. Gathering bila tu....
    tapi sekrg kena ot...harap ader cuti time tu..leh gak akak zaikulim join

    minat gak main bowling

    ReplyDelete
  11. zaikulim,

    baru dok rancang...

    nak tengok feedback

    ReplyDelete
  12. solihin,

    ha orang utara kalo jd gathering ni jangan plak xjoin hehe

    ReplyDelete
  13. ehehe.
    zami dah biasa bile nampak kurang angka follower tu.
    XD
    dun wori lah.

    ReplyDelete
  14. alahai kami duk KL tak bole pi la jauh tu..huhu

    ReplyDelete
  15. kalu kena pd masanya leh gak join..leh blk kpg sekali.

    ReplyDelete
  16. jom!!dah lama tak main boling ni..ketagih dah kot..hohoho..

    kite lg dekat..nak jumpa??sila datang ke pejabat sekretariat persatuan alumni USM atas bank muamalat..hohoho..

    ReplyDelete
  17. wohooo besnyer kalo dapat gather2 nehh..

    ReplyDelete
  18. saya bukan org utara tp study kat pnang..so, leh join kan??hihi..
    tp akak GKSB la yg jd ketua program..oke??

    ReplyDelete
  19. sll kalau contest suh follow..abeh contest akan ramai yg unfollow..standard la...

    ReplyDelete
  20. aku wat gath bulan 8 tahun depan... ada berd n frodo

    insha allah

    ReplyDelete
  21. aloooo , jauh la , sy duduk perak :(

    ReplyDelete
  22. tunggu aku balik kedah kalau nak buat tau!!!

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi