Sunday, October 24, 2010

BILA BABI DIBABI-BABIKAN!

Dah 2 hari aku tak update blog.
BZ sebab ada sukan.
Aku main bola baling.

Hari tu bola tampar, sekarang ni bola baling so ampa leh bayangkan la betapa gelapnya aku sekarang ni kan.

Tak dating la aku sampai 2 bulan nak tunggu bagi kulit sekata dulu walaupun hakikatnya aku memang hitam haha...
Dating konon, nak dating ngan sapa tak tau la kan tetttt...

Ok berkenaan dengan tajuk, masa perlawanan tu memang aku asyik membabikan orang ja.
Memang emosi dan mulut aku tak boleh nak dikawal dah gara-gara sebab hangin dengan pihak lawan.

Main jer kowt tak payah la nak main kasar-kasar.
Sampai tercabut kerongsang tudung aku apa cerrrr???

Mau aku tak hangin. Pastu main tojoh dengan kepala lutut pulak tu.
Lompat pastu kasi lutut kat orang. Memang aku babikan ja depa tu hahaha..
Aduhh memang la tak sopan tapi kalau dah geram sangat memang terkeluar la yg tak sepatutnya.

Nak tahu macam mana kasarnya depa main?
Macam ni


Dan macam ni

Siap tahan kaki lagi.
Macam mana aku tak maki-maki atas padang tu

Tapi kalau dah nama main bola baling memang akan kasar punya.
Sebab tu aku suka main bola baling.

Aku pernah berdarah hidung masa main bola baling ni, dan ada juga budak yang pengsan sebab secara tak sengaja berlaga dengan aku.

Lepas dah depa main kasar-kasar macam tu aku main kasar balik la.
Berapa kali kena rehat 2 minit sebab false hehe...
Walaupun kami kalah dan hanya berjaya ke separuh akhir jer tetap puas hati.





=)


30 comments:

  1. dah berapa lama tak main bola baling. huhu

    ReplyDelete
  2. klu sy..x bgi gf men bola baling..hee..x ayu la..wpn dye mint..HAHA~~ :D

    to GKSB : power la ang..smpi semi..tahniah2~~

    ReplyDelete
  3. kay yea,

    cian dia tak leh main apa yg dia minat...

    huhu

    ReplyDelete
  4. whoaaaa...gns gile!^___^
    sonok je nmpk..hik

    ReplyDelete
  5. echah,

    nampak jer sonok...

    badan dh sakit2 n lebam2 dh ni..

    huhuhu

    ReplyDelete
  6. haha..tp dye men gak..sy bgi jep dye men :)

    ReplyDelete
  7. Ganasnya budak ni main bola baling eh..hehe

    ReplyDelete
  8. hebat yerr..
    kepala lutut sume naik..hehee.. :P

    xpe x2 cuba lg len kali..
    MAJUKAN SUKAN UNTUK NEGARA..

    ReplyDelete
  9. kay,

    bagus2.. =)

    lagipun time bujang ni la nak enjoy kalo dh kawen susah plak nk join bnda cm ni..

    hehe

    ReplyDelete
  10. zacky,

    nasib baik otak bukan dok kat kepala lutut kalo tak berkecai dh.

    kih3..

    ReplyDelete
  11. mak datukkk..ganasnye diorg nih main..

    ReplyDelete
  12. gila lama aku tak men bola jaring bola baling segala..

    hari-hari maen bola laen ja..

    rasanya kalau aku lompat la ni maw bergegar habih padang!

    ReplyDelete
  13. mesti besh main kasar kalau team laki lawan team pompuan.. haha.. ho yeah.. ;-p

    ReplyDelete
  14. solihin,

    pastu ramai yg amik kesempatan kan??

    huhu

    ReplyDelete
  15. majulah sukan untuk negara :)

    ReplyDelete
  16. majulah sukan untuk negara :)

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. sop,

    majulah sukan untuk menguruskan badan

    hihi

    ReplyDelete
  19. wah mesti sihat je ni asik besukan je..
    da lama tk tgk org main bola baling..

    ReplyDelete
  20. LIFE KAMI,

    salah satu cara nak kuruskan badan hehe

    ReplyDelete
  21. huhuhu...x sangke yek...pmpuan pun main kasar jgk...jgn sangka tgn yg menghayun buaian x bleh menggoncang dunia..hahaha(btul ke falsampah aku ni.hehehe)

    ReplyDelete
  22. chip,

    betul tu...

    hebat betul falsampah tu haha

    ReplyDelete
  23. hahah baca tajuk n3 ngatkan ade barbi lalu time hang men bola baling hehehee...

    ReplyDelete
  24. wah buat aku teringat dulu main ni dgn sengaja weh aku pijak kepala minah ni. wadefak jahat giler aku. terus budak tu xmo kwn aku smpi la ni. hahaha

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi