Friday, October 22, 2010

MULUT TEMPAYAN!! HABIS TERBONGKAR RAHSIA

Dapat Tag dari sis Lydia Miza sedap nama hehe..

Once you have been tagged, you are supposed to write a note
with 25 random things, fact, habits, or goal about you.
At the end, choose 25 people to be tagged.
You have to tagged the person who tagged you
If I tag you, its because i want to know more about you


1. Aku suka makan sebab tu aku gemok haha..

2. Aku suka makanan pedas walaupun masa makan meleleh ayaq mata sebab pedas aku makan gak. So aku memang tak kan cari orang kelantan nak buat laki sebab depa makan maneh.

3. Aku ni nampak kasar sket, ala-ala brutal tapi hati aku lembut sebenarnya haha..Kantoi di situ

4. Nama aku start dengan Wan walaupun aku bukan orang kelantan dan bapak aku bukan nama Wan tapi umi aku Ku. So Jadi la Wan dan adik aku Megat tapi ada gak nama adik aku putera dan puteri.

5. Aku suka masak walaupun jarang-jarang masak, dan sambal tumis aku memang kaw pedas. Adik aku selalu makan sampai berpeluh-peluh.

6. Tak suka membebel dan dengar orang membebel. Tapi kalau dah start membebel sila tahan telinga.

7. Cepat marah dan Cepat sejuk.

8. Suka gelak

9. Nampak macam garang tapi bila dah kenal orang akan kata kepala senget juga budak ni.

10. Suka lelaki tinggi...

11. Suka lelaki ada janggut perghh smart kowt.

12. Tak suka perempuan bajet HOT.. Hang pikiaq hang segak??

13. Lelaki control macho jambu bagi aku.

14. Hidup dikelilingi kawan-kawan yang bermulut puaka+neraka, kalo suka sentap sila p nyorok belakang pintu.

15. Cepat sayangkan orang (bahaya ni)

16. Selalu nak tolong orang tapi alih-alih diri sendiri yang teruk dan dipijak oleh orang lain.

17. Pernah bertumbuk dengan budak lelaki masa sekolah rendah dulu huhu..

18. Suka dengan budak-budak

19. Kuat mengusik dan sekarang ni bertemu buku dengan ruas bila ada yang suka dok mengusik aku plak. Geram betoi bila tak leh nak usik balik..

20. Selalu tersenyum tapi bila muka aku dah jadi lain orang dah tahu ada something yang tak kena.

21. Roomate aku asal Afrika, berbangsa India beragama Islam.

22. Kadang-kadang terlebih berani sampai pernah ligan peragut yang ragut beg aku.

23. Tak suka lelaki merokok depan perempuan nampak sangat lelaki tu tak reti nak hormat perempuan.

24. Jarang shopping sebab tak larat jalan. Kalau nak beli apa-apa, dah berkenan amik terus bayar. Tapi slalu kompius nak pilih yang mana berkenan di hati.

25. Kebanyakan ex aku dulu-dulu semua putih dari aku.. Sampai aku terpikiaq ada juga nowh lelaki yang suka kat aku walaupun aku ni hitam. Haha... Apakah???

Perghh jenuh pikiaq.

Nak kena tag 25 orang pulak??

Aku tag

Anip harun

Wan Jun

Elfarida

Qamarina

sharkox

Safiyyah Osman

S.o.f.i.a

Mak su

echah mashuri

Pak cik lie

Life Kami

Aida Azryn

T@sh Sch@

Mofasad

Hamzah

Mizz Sue

HEMY

Hans

Mankuchai

Hantwo

Nur-Za Ma

Pidut Asis

Fyza

wani_cmi

confuseme

Ok DONE.

Aku tak letak link sebab maleh hahaha..

So silakan buat, kalo rajin tak ada paksaan =)


26 comments:

  1. hoho.sis,da tgk da entri ni kt len b4 ni.
    caya lay..
    sekali tag 5.huhu

    plg rmai pon sblm ni 10 je..huhu

    ReplyDelete
  2. 25 fakta tentang gadis separa bandar..wowwwwww!!! :)

    ReplyDelete
  3. wuuuu..... kna tag 25 org plak tuh..

    dan alamak.. nama saya ada d situ..!!

    insyallah mrajinkn diri tuk m'buatnya

    ReplyDelete
  4. pasaipa aku kena tag.....??????? aku baru nak low profile..... (ha ha.... camcibai)

    ok, nanti (read : satgi) aku buat.....

    ReplyDelete
  5. woh.. spa cakap kelantan makan maneh jer.
    ak kelantan makan pedas gakkkk

    Check out on these:!

    Latest entry di:
    Teknik Seks: Ikat dan raba!
    Header guna adobe. Pinky!

    ReplyDelete
  6. PinQib,

    tudia orang kelantan marah dah

    haha...

    ReplyDelete
  7. uish ! zama pun ade? hahaha ok ok nanti zama buat :D

    ReplyDelete
  8. 10 n 11

    wow

    kita sejiwa lah!

    hhahaa

    ReplyDelete
  9. hye ;)

    nil tag anda join contest nie..

    jom mlwt blog nil..

    http://neaflerida.blogspot.com/2010/10/birthday-lucky-draw-by-naufal-n-nureen.html

    ReplyDelete
  10. erk..pidut kena..hehehe..mintak2 sempat la buat..sebab esok nak g tokyo n nak bermalam kat masjid dekat2 situ..

    Post Terhangat...

    Semuanya Tentang Hati

    ReplyDelete
  11. adehh...25 bnyk tuh...huhu
    akan ku cuba karang 3 hari 3 malam...
    ngeeee....~~
    thanx ya..!!^_^

    ReplyDelete
  12. oghang kedah???

    give me dada2dada

    ReplyDelete
  13. bagus tag macam nie..
    bolehlah kenal tuan empunya body . lalala

    ReplyDelete
  14. seb baik tak kn tag..miahahah

    ReplyDelete
  15. suka mkn pedaihh?mmg sedap ah..hik9

    ReplyDelete
  16. uuuu byk soklannyr..... huhuhuhu, insyallah

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi