Friday, October 8, 2010

P. E. N. A. T = ???


Minggu ni 9-10 hb akan berlangsungnya sukan antara desasiswa (SUKAD) kat U aku ni.

So aku agak sibuk sekarang. Aku wakil desasiswa aku untuk bola tampar. Cuma sekarang ni last minute ramai yang cancel sebab ada komitmen lain.

Esok dah nak lawan. Jenuh nak cari pemain baru. Penat memang penat sebab aku la exco sukan, akulah bendahari, akulah pemain.

SO, ampa boleh bayangkan tak macam mana kelam kabutnya aku minggu ni?

Sebab tu dulu ex aku tak suka bila aku ni aktif. Bila aku mengadu penat, aku plak yg kena marah balik. Bukannya dia nk bagi sokongan kat aku. Huhu..

Tapi tak pa, i can do it.

Aku nak ucapkan terima kasih pada yang sudi jenguk blog aku ni. Terima kasih banyak-banyak. Maaf sebab tak sempat jenguk blog ampa.

Bila time tak BZ, internet plak buat hal. Macam-macam.

Apa-apa pon Terima kasih sekali lagi.

Harap ampa sudi tinggalkan komen nanti senang aku nak terjah balik.


=)


Pic sekadar hiasan
Team bola baling masa SUKAD tahun lepas.

NOTACIKGADIS: Bersedia untuk transform kulit menjadi lebih gelap.


9 comments:

  1. salam..

    moga menang pertandingan bola tampar tu...

    ReplyDelete
  2. kalau menang JANGAN LUPA BLANJA!!!

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Gud luck.. pasal ex bf tu ..campak jer jauh2.. majulah sukan untuk negara k?

    ReplyDelete
  5. macam ni le baru sihat..hehe
    aii tukar header baru nampak..:)

    ReplyDelete
  6. u.....aiiii join jugak http://parichantek.blogspot.com/2010/10/contest-senyuman-maneh.html

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi