Thursday, October 14, 2010

SEMALAM YANG HANGIT EH HANGAT!!!

Nak cerita pasal semalam yang hangat.

Ampa ada kan FB? Kompom la ada mana boleh tak ada plak kn?

Dalam FB kan ada chat dan aku amatlah tak suka untuk online chat dalam FB tu.

Tapi semalam saja la aku online chat tu hasilnya ada seseorang yang menegur aku.

Memang aku tak kenal sebab dia tak letak pic, tapi daripada mutual friends nampaknya ramai budak dari sekolah teknik jadi aku anggap saja dia dari sekolah teknik aku dulu.

Lagipun selalunya aku tak aprove orang yang aku tak kenal kecuali dia beritahu dia siapa, kalau blogger dia akan bagitau dia blogger.

Jom ikuti perbualan aku dengan dia. Aku = Merah, Dia = Biru.

Hai

Hye

Tak keja ke hari ni?

Study tak abeh lagi macam mana nak keja?

Study dekat mana?

Penang

Kolej apa?

USM

Ooo tinggal berapa lama lagi nak abeh study? Boleh la saya p jumpa awak nanti.

Dah sem 5, ada lagi 1 sem.

Saya nak panggil sayang boleh tak?

Apa jadahnya nak panggil sayang kenal pon tak?

Terus dia offline.

Hahahaha...

Tu la, silap orang la kalau hang nak menggatal. Lepas aku tulis entry pasal kes main teloq tu aku sekarang lebih sinis. Ya sinis dan berhati-hati.

Nasib hang la labu kalau betoi pon hang budak teknik aku dulu, pandai-pandai hang la nak hidup hahaha....


26 comments:

  1. kalau ada reunion lepas ni ke. kompom dye pegi pakai mask. hehe

    ReplyDelete
  2. hamboiiiiiiiiii......sayagng menyayangi ni...

    ReplyDelete
  3. muhahahaha...lelaki tu memang style..teru masu isi2 penting..tak da mukadimah dah...penutup pon tak da...hahaha

    Post Terhangat...

    4 Benda Lelaki Jangan Pakai

    ReplyDelete
  4. kat fb mmg rmai org gila skrgnie..kene berhati2...

    ReplyDelete
  5. bardboo,

    sebab tu slalu aprove orang yg kenal saja

    ReplyDelete
  6. sah nak cari mangsa la tu.. hahaha

    ReplyDelete
  7. pala,

    tersalah pilih, dia yg menjadi mangsa

    hohoho..

    ReplyDelete
  8. org mcm tu pn ad ag ek??HAHA~~

    ReplyDelete
  9. jgn lbeh2..setakat chat suda la.ni nk jmp2..trik ni jgn layan sgt...ank2 dara PCL pon tatau nt nk cntrl cmner.

    ReplyDelete
  10. ha ha.... straight to the point betoi!!!

    ReplyDelete
  11. kalau aku..aku jawab wak lu je

    ReplyDelete
  12. pakciklie,

    belom pape dah nak panggil syg, mestila xjumpa punya..

    ReplyDelete
  13. HEMY,

    orang utara slalunya tak paham apa benda waklu tu

    haha

    ReplyDelete
  14. haha.. samala.. tak suka lgsg on9 chat kt bawah tu... takut tak terlayan kang susah.. kang ada yg chop sombong... hehe..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi