Monday, October 18, 2010

SIAPA PEMENANG CONTEST SENYUMAN MANEH? JENG JENG JENG

Wiwit....

Mesti ampa dok tertunggu result untuk



Dah seminggu tarikh tutup.

Saja ja buat ampa tertunggu-tunggu.

Penantian itu kan satu penyeksaan

hehehe..

So hari ini aku nak umumkan pemenang.

Pemenang telah diadili oleh 5 orang juri.

Disebabkan sukarnya untuk membuat keputusan, aku telah meramaikan juri.

Dari 5 orang juri, 3 juri telah memilih peserta yang sama di mana masing-masing tak tau yang depa telah memilih orang yang sama sebagai pemenang.

Disebabkan keputusan juri 3 berbalas 2 maka dengan ini juri telah memilih

jeng jeng jeng
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.






sebagai pemenang CONTEST SENYUMAN MANEH!

Tahniah diucapkan kepada Rahimah Ramlan

oleh itu anda dikehendaki meninggalkan alamat email anda di ruangan komen ini supaya senang untuk dihubungi.

Keputusan juri adalah muktamad!

Sebarang surat menyurat tidak dilayan ahak!

Terima kasih kepada semua yang join contest ini.

=)

Harap maaf andainya ada kekurangan sepanjang menganjurkan contest ini.


36 comments:

  1. tAhNiAh RahiMAh RamLAn !
    (^____^) sGt ManiS....

    ReplyDelete
  2. tahniah kpd pemenang...mmg manis senyumannya...

    ReplyDelete
  3. aku merajuk!!!! sebab hang tak bagi aku menang!!! aku tamau mai blog nie dah sampai hang buat entri baru....
    huh!!!!

    satu lagi, tamau ajak pi umah dah!!! =)

    ReplyDelete
  4. oh sangat manis.. tahniahh..
    dik, gula apa hang makan..
    akak mahu jugaaa...

    tahniah yeee

    ReplyDelete
  5. tahniah....
    manis nyer senyuman..

    ReplyDelete
  6. mmg manis! tersa cam nk terkena kencing manis tgk senyumannya...
    tahniah to pemenang...
    penganjur buat pilihan bijak. so, xder sbrg bantahan! :)

    ReplyDelete
  7. alah sweetnya, tahniah :)

    alah... maksu lepaih ni nak senyum di sebalik tudung saji jer... hu huhhu ;p

    ReplyDelete
  8. senyum aku lagi menawan la woiiiii

    ReplyDelete
  9. mmg maneh senyuman dia... tahniah....:)

    ReplyDelete
  10. wahhh..ni 1st time menang nih :p
    tak sangka langsung leh menang..sure ramai lagi yg ada senyum MANEH..pepun thanx to all juri ye..& to GKSB gak..:)

    email add : pachatte@gmail.com

    keep smiling!! :)

    XOXO

    ReplyDelete
  11. leh kenal tak ngan cik yang menang ni?

    assalamualaikum pembuka bicara..

    ahahaha

    ReplyDelete
  12. cis! ini 1 konspirasi.. ahaha... tahniah2.. mmg maneh! err.. single lg x? muahaha.. ;-p

    ReplyDelete
  13. congrats to rahimah rahman =)
    canteq senyuman itu >.<

    ReplyDelete
  14. tahniah kepada Rahiman Ramlan . senyuman anda semanis gula . (:

    ReplyDelete
  15. mmg cute la...tahniah yer pd cik ramlah...

    ReplyDelete
  16. Cute + Comel = Manis... hik3..
    TANIAH ye !! ^_^

    ReplyDelete
  17. ohoooo ! tahniah2 yang juara ! heee~

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi