Tuesday, October 19, 2010

UTARA? MUNGKIN MENEMUKAN KITA


Nampaknya respon yang diberikan oleh bloggers dalam entry ini sangat baik.

Mungkin boleh diadakan juga gathering tu.

Buat masa yang terdekat ini, mungkin tak boleh lagi sebab tak lama lagi kan nak final exam, aku pon agak sibuk dengan assignment+sukan.

Persoalannya di sini

Kalau ampa bloggers utara tapi masih study kat negeri lain ampa nak join tak?

Ampa nak tunggu cuti semester?

atau

Pada yang study dekat-dekat utara ni kalau buat cuti semester ampa boleh join ka?

Dan pada yang bekerja mesti tunggu cuti hujung minggu mungkin tak ada masalah kan?

atau aku tetapkan 1 tarikh pastu tengok sapa yang boleh join.

Lagipun first time ni buat kecik-kecik dulu.

Kalau jumpa ramai-ramai macam ni kan best?


Pic masa bowling baru-baru ni bersama bebudak kelas aku.


Apa kata anda pulak?


20 comments:

  1. jom tukar2 link..

    www.mamawanie79.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. uitt...nk join gk..bdk kdh tp dok kl...aduh...sdey ny xley join...

    ReplyDelete
  3. jom2..p main bowling..hahaha..
    tapi pidut balik bulan 1 taun depan la..dan dak??

    ReplyDelete
  4. wah mcm bes nie.bleh la wat..InsyaAllah klu x dak apa2 sy bleh join..;)

    ReplyDelete
  5. cheq yang tua ni buleh join ka? he3..

    ReplyDelete
  6. aku kerja perak. kalau nak buat tu ujung minggu bley la aku balik...... tapi bgtau awai la..... aku on jer any hari minggu!

    ReplyDelete
  7. mankuchai,

    amboi tak tua mana pon..

    bleh ja nak join... hehe

    ReplyDelete
  8. sofia,

    wokeh no hal..

    tapi tak sure lg nk wat kat penang atau alor star..

    rasa2 macam kat penang jer..

    ReplyDelete
  9. ceq on je..just konfim kan je tarikhnye..^_^

    p/s::semalam p beli lunch kat IK..hoho..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi