Monday, October 4, 2010

UPDATE 3: PESERTA SENYUMAN MANEH





Perghhhhhhhhhhhhhhhh.....

Baru selesai bersengkang mata nak update link Contest Senyuman Maneh ni.

Sory kalau berterabur sket susunan dia, ada yang rapat, ada yang jarang2 itu semua masalah teknikal hehe...


Aku dah check, ada gak peserta tinggalkan link silap. Tapi tak apa disebabkan GKSB ni baik hati, aku sendiri p cari link yang betul huhu.. Penat~~

Ni ampa check la ada tak link ampa?

Kalo tak ada GKSB terlepas pandang harap maaf. Sila tinggal kan link ampa kat N3 ni yer?

Semua peserta memang senyum maneh-maneh belaka.
Lepas ni jenuh pening nak pilih senyuman yang paling maneh antara yang maneh-maneh
hehe...


Ada yang belum join ka?
Cepat-cepat la join tinggal lagi 6 hari lagi...

JOM CHECK

LINK CONTEST


http://biskutchipmore.blogspot.com/2010/09/contest-senyuman-maneh.html



http://www.cheqppjoy.com/2010/09/contest-senyuman-manis.html%20

http://thepainis.blogspot.com/2010/09/contest-lagi.html

http://mizasasaki.blogspot.com/2010/09/contest-senyuman-maneh.html














http://yanae-lurve.blogspot.com/2010/09/contest-senyuman-maneh.html




































Dan dengan ini dimaklumkan Tarikh Tutup contest adalah 10-10-10 jam 10 Malam


23 comments:

  1. mak oighhh banyak giler


    Jum Singgah yer
    Latest entry di:

    Shocking Fact about Justin Bieber!

    ReplyDelete
  2. hye dear.
    mRa nye link ade. atas no 4.
    tp dye ade extra belakang so xleh back ke entry mRa. so, mRa letak link kt cni ek..

    http://amiramastura.blogspot.com/2010/09/contest-senyuman-maneh-gksb.html

    :)

    ReplyDelete
  3. huhu.. link xde kat citu... sob3~

    http://elfarida.blogspot.com/2010/10/contest-senyuman-maneh.html

    ReplyDelete
  4. elfa,

    masa dh post n3 ni baru perasan ada penyertaan baru...

    hehe..

    nanti akan di update utk next senarai plak yer..

    ReplyDelete
  5. Salam GKSB

    Qiqi nak tny..qiqi msuk contest tapi rsenye 3 kali qiqi check xjpe pon link qiqi..hurm..

    ni link qiqi ye

    http://cikqiqicute.blogspot.com/2010/09/contest-senyuman-maneh.html

    ReplyDelete
  6. me dah ade dlm list!
    mintak2 la menang~
    hehe..

    ReplyDelete
  7. ho3...

    xpe2.. elfa setia mnunggu~

    nge~

    tq3..

    hepi2 slalu yer

    ReplyDelete
  8. nape link i xde huhuhuhuh letih jek wat entry siap side bar sume :(

    ReplyDelete
  9. wahhh...contest yg menarikk..ceja baru je nk join contest ni...
    nie link nye..

    http://norsyaiza.blogspot.com/2010/10/contest-senyuman-maneh-by-nurcahaya.html

    wink3...(^_^)

    ReplyDelete
  10. http://ilikenishare.blogspot.com/2010/10/contest-is-coming-to-townp.html


    my link....;)

    ReplyDelete
  11. http://simfonisehmut.blogspot.com/2010/10/contest-senyuman-maneh_06.html

    ReplyDelete
  12. yea2 nama saya ada.. haha..HUWAA ramainya org join. persaingan gila sengit!

    ReplyDelete
  13. snf dah join...

    http://bukanblogjiwang.blogspot.com/2010/10/contest-senyuman-maneh-d.html

    :D

    ReplyDelete
  14. rse cam tade je

    ne link ye

    http://nlfm.blogspot.com/2010/09/contest-senyuman-maneh.html

    ReplyDelete
  15. sis..

    i baru join contest nie..
    view mine ok ;)

    http://nursha6236.blogspot.com/2010/10/agak-agak-maneh-tak.html

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi