Sunday, November 21, 2010

ABANG BATANG BESAQ??

Esok exam.

So hari ni tak ada blogwalking sebab aku study last minute hahaha

Boleh??

Ni rehat sat.

Buka-buka blog tengok kat shoutmix ada abang batang besaq antaq komen.

Aku dah ketaq perut bagai sekali tengok rupa-rupanya Lady Rye.

Hampeh hang nowh pekena aku hahaha...

Melucah ja keja

Ingatkan orang gila seks mana dok mai blog aku ni.

Hahaha...

Hilang ilmu sat, dah la ngah kusyuk study ni keh3...

Ha la nanti kita buat gathering cuti ni.

Area Aloq Staq dulu nowh baru pastu kat Penang.

Nanti kita ceta lain. Sambung study sat nowh?

Permisi buuu..


14 comments:

  1. amboii... ganaz sunggoh tajuk.. huhu..
    nway, gudluck! all da best! :D

    ReplyDelete
  2. hahah. sempat ag tu usha shoutbox!

    all da best oke.

    ReplyDelete
  3. thanx singgah yea..cari shoutbox tak kuar2...

    ReplyDelete
  4. heheh , boleh lak camtu , btw , gudluck tauu ! :)

    ReplyDelete
  5. sungguh ganas nama tu. Mcam tu kena jaga2 takut ilmu tkeluaq.pasai tajuk 2 pun da tbayang yg bukan2. Haha! Tpi bla da tau,gelak sket ilang stres.

    ReplyDelete
  6. tajuk yg mmg lucah....hahahahha

    ReplyDelete
  7. Lucah gila tajuk ni..lepas ni konfom trafik masuk pasal keyword batang ni..hehe

    buat kat AS dulu, beru bergerak kat rempat lain..

    ReplyDelete
  8. cheittt!!! time aku kat loqstaq hangpa pakat diam.... aku balik manjung baghu hegeh semua nak gedering....... aku tacink satgi!!!!

    ReplyDelete
  9. Gadis Kampung separa Bandar: wah sape yg ensem tu?

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi