Monday, November 22, 2010

AKU NAK JADI LAWYER, BOLEH??

Exam pukul 2.15 petang satgi.

Paper undang-undang apa tah hahaha..

Dah macam lawyer dah ni..memang salah 1 cita-cita aku nak jadi lawyer tapi ngaji tak berapa nak cerdik sangat layak jadi lawyer buruk je la..

Hehehe..

Nak kena ingat Akta Keganasan rumah tangga la, Kanak-kanak, Dasar OKU bla bla bla..

Fuhhh..

Google sudeyhh...

Nota ada tapi bahasa omputih, lambat nak translate almaklumla bahasa penjajah ni tak berapa nak ummmpp sangat, MUET pon dapat Band 3 jer... Keh3..

Ampa tolong doa la sama nowh semoga dipermudahkan untuk aku menjawab exam, LAST PAPER ok?

Orang lain dah cuti lama dah aku baru nk amik last paper.

Okeh la.. Jangan lupa tinggalkan sepatah 2 kata kat kotak komen aku ni senang aku nak jejak balik bila dah abeh exam nanti.

Babai~


15 comments:

  1. eyh2..akak,,g stdy cepat.. huhu :P

    aritu sy ade gak exm law.vuak gile nk jwb. dahla byk kne hfl..huhu

    ReplyDelete
  2. insyallah.... selamat berjaya :)

    ReplyDelete
  3. takpe2...jadi la ape yg dikehendaki...jgn jadi loya je...tu dah lain makne tu...hehehehe

    ReplyDelete
  4. haha.. jawab molek2 naa...
    mesti x sabaq nk merdeka la tu.. paper last la kata kan.. hehe..

    ReplyDelete
  5. Muet memang best..
    hihi..
    ader tag ampa kat blog aye..
    check it out nnt yep!

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan dr new flower...

    ReplyDelete
  7. GaDIS Kampung separa Bandar: saya dulu suka English cpmpare dgn Math!

    p/s: Slm ziarah ke blog ni....

    ReplyDelete
  8. Good Luck(s) GKSB.. bahas penjajah tu lah bahasa ilmu buat masa ni.. so, kena lah belajor nooo

    ReplyDelete
  9. Gadis Kmpung Separa Bandar: Dulu ms sekolah pnh bercita2 nak jadi lawyer!

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi