Thursday, November 25, 2010

BLOG REVIEW~MARI KENAL KENGKAWAN BARU

Macam yang aku pernah janjikan dalam ENTRY INI untuk buat blog review bagi yang dah undi aku ke TOP 10 Cerita Kreatif Ben Ashaari


Sebelum tu terima sekali lagi bagi yang dah mengundi hari tu.

Jadi blog review yang pertama adalah blog

More Than Words

Penulis blognya adalah Zacky 786.





Pendapat aku blog ni simple dan kemas, nama pon blog lelaki kan? Tak macam perempuan banyak widget yang cute2 hehe...

Tengok gambar zacky dengan gitar ni pon dah tau dia pandai main gitar.

So pada aweks di luar sana yang nak kan pak we yang pandai main gitar sila ke blog Zacky untuk berkenalan dengan dia hehe



Blog kedua adalah blog




Blog elfa ni macam-macam ada dan dia selalu kongsikan tips-tips.

Kalau nak tau tips apa yang dia kongsikan ampa kena la terjah blog dia.

Dan baru-baru ni juga aku telah berjumpa dengan dia, duduk jer 1 U tapi tak pernah jumpa sekali nak jumpa terus p tengok wayang hehe..



Elfa ni comel kan? Kat luar lagi la comel

Tapi pada lelaki yang memasang angan-angan nak ngorat dia tu baik ampa lupakan takut ehem ehem dia marah plak hihihi

Jangan marah elfa..gurau-gurau jer =)


Blog ketiga adalah blog

Syira


Cute jer kan blog dia? Blog perempuan mestilah kena cute ye dak?

Hihihi..

Blog syira berkisar pada pengalaman dan hari-hari ceria yang dia alami bersama kengkawan dan keluarga.

Syira ni pon comel so pada ampa sila terjah blog dia untuk kenalinya dengan lebih dekat lagi

=)



Ok cukuplah tiga dulu blog review untuk kali ni.

Yang kemudian akan menyusul.

So nantikan siapa plak lepas ni =)

10 comments:

  1. sorang je laki? ini tidak adil!

    haha. emos pulak. maen3 je~

    ReplyDelete
  2. hye dear....seorang tetamu tak di undang telah bertapak di sisni...slam kenal tuan blog...heh :)


    buat la untuk mira pulak..eheh

    ReplyDelete
  3. nk gelak guling2 ar camni.. hahahaha..

    thnx laling..! ngeee~

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi