Wednesday, November 24, 2010

KEBASAHAN

Basah lencun kena hujan.

Alhamdulillah dah sampai rumah jam 7.30malam tadi. Hujan la plak kat Aloq Staq ni. Memang kebasahan la kena hujan. Sampai lewat gara-gara p jumpa adik bucuk aku ni dulu kat Yan.

Pasal gathering tu esok baru nak jumpa Lady Rye n bincang pasal ni. Insyaallah la kalau dah siap banner semua dan line pon clear aku akan start promote dalam entry pasal ni.

Dah start cuti sem, tapi rasa macam tak cuti. Aku kena p Langkawi dari 27.11.2010-1.12.2010. Tak tau la kat hotel yang aku duduk tu ada wifi ka dak. Kalau tak ada memang terbengkalai la blog aku ni selama 5 hari.

Pastu 2hb plak aku turun KL.

Kot-kot bleh jumpa blogger yang dok belah sana plak.

Hehehe...

Oh ya, Elfa dah update pasal perjumpaan kami hari tu. Nak tau cerita dia ni LINK nya

=)


8 comments:

  1. cayalah! jgn lupa update entry pasai gathering tu taw.. hehhehe..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah slmt smpi ye...

    wahhh cuti2 la ni...g lgkawi jgn lupa beli ceklat..hehe..

    ReplyDelete
  3. xpe2.klau xde tnet berenang la balik kedah tiap2 hari....dekat je pun....best btul buat gathering ramai...bleh jual minyak....minyak gmat

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi