Saturday, November 27, 2010

LANGKAWI ISLAND~NANTIKAN KEDATANGANKU

PIC GOOGLE




Masa ampa baca entry ni aku dah pon berlepas ke Langkawi.

Aku ada kursus kat sana. 5 hari plak tu.. Memang masak la dok sana lama-lama.

Pastu terpaksa tinggal blog ni selama 5 hari meroyannn kot aku kalau macam ni.

Aku kalau tak on9 FB ok lagi tapi kalau tak boleh update blog... Mak aihh.... Tak dapat aku bayangkan dunia aku tanpa blog..
Minta-minta la kat sana ada wifi

Terima Kasih pada yang follow blog aku. Maaf la tak dapet nak terjah balik.

So, sudi-sudi la tinggalkan komen sebab selalunya aku akan terjah blog ampa melalui orang yang komen dulu.

Oh ya, disebabkan memang aku tak akan on9 untuk masa yang lama, aku nak bagitau siap-siap la yang blog Gadis Kampung Separa Bandar telah tercalon dalam Blog Pilihan Malaysia.

Tapi blog GKSB tersenarai dengan blogger yang bukan calang-calang orang, ada model, ada artis, yang cun-cun plak tu lagi bijak pandai.

GKSB ni sapa la sangat kan? Cecece wat ayat sedih plak tapi tu la kenyataannya.

Depa dah banyak followers, jadi apa kata ampa undi GKSB ja hahaha...

Boleh plak macam tu?

Sapa undi aku bagi cokelat kiss me sorang sebiji mau dak?? hahaha... Lawak ja nowh..

Sapa-sapa yang nak undi tu ampa boleh la undi kat sini

Jadi untuk Promosi yang terakhir undilah GKSB dalam kategori Blog Personal Wanita Pilihan.

Ok, la ampa doakan Perjalanan GKSB ke Langkawi selamat sampai. Nak meredah laut tu risiko, risiko.

Bye ampa semua, aku akan rindu ampa banyak-banyak.

18 comments:

  1. best nye p langkawi. :) gudluck ya

    ReplyDelete
  2. semoga selamat pegi dan balik ye...^_^

    ReplyDelete
  3. besnye kursus kat lgkawi..
    okeh..
    syu vote ye..
    gudluck~!

    ReplyDelete
  4. wah..besnye..
    nk pi langkawi jugak la...
    tp xdak duit lagi....

    ReplyDelete
  5. pompuan, beli coklat banyak2!!!! nanti gedering aku tuntut!!!!

    ReplyDelete
  6. kak rye dulu gheja di langkawi

    langkawi hanyalah tempat berakku

    hahahaha! kiss me hershey satu peket, pls..

    ReplyDelete
  7. peh...g langkawi tak ajak aku. mana aci...nak coklat kiss lebih leh? hehe

    ReplyDelete
  8. salam kenal...
    langkawi the best..ingat langkawi ingat coklat... :)

    ReplyDelete
  9. weh.. nak kirim.. white toblerone.. haha..

    hepi holidaying... :)

    ReplyDelete
  10. jgn lupa shopping kat duty free tau! especially cokelat! :D

    ReplyDelete
  11. Waaa kursus sambil melancung..seronok-seronok.

    ReplyDelete
  12. langkawi oh pulau langkawi...terkenal di serata negeri....pulau cantik bnyk gamat asli....bleh buat pantun ni...huhuhu

    ReplyDelete
  13. selamat bercanda di pasiran pantai cenang..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi