Friday, November 12, 2010

LELAKI BANGANG TAK RETI BAHASA

Sory, entry ni agak emosi!

Aku tak mau cakap banyak kepada hang HAFIZI B IBRAHIM orang Rantau Panjang berhenti dari ganggu hidup aku.

Hang dah ceroboh privasi aku.

Kali ni hang menyamar sapa pulak add FB aku??

Macam mana hang boleh terlepas?

Oh aku lupa hang kan jenis tak paham bahasa.

Hang tak malu ka dok terhegeh-hegeh lagi kacau hidup aku walaupun aku tak layan hang?

Dok call aku walaupun aku tak layan?

Memperbodohkan diri hang?

Kalau ikut hati aku mau ja aku maki-maki hang sumpa seranah hang.

Tapi setakat ni aku boleh sabar lagi dan aku pon tak mau memperbodohkan diri aku buat camtu.

Hang ni laki jenis muka tak malu kowt?

Cukup-cukup la jadi stalker aku dalam FB sekarang ni sampai dalam blog pulak?

Dah la kaki penipu, ada hati plak nak aku maafkan dengan apa yang hang dah buat?

Benda ni dah lama dah banyak tahun dah hidup aku aman tanpa gangguan hang kenapa nak kacau hidup aku lagi?

Tak habis-habis hidup aku ni dikelilingi dengan laki penipu!!

Tapi yang ni yang paling bangang jenis tak paham bahasa!!

Sekali lagi hang kacau hidup aku siap dengan gambar hang aku letak dalam ni!!

PAHAM???



NOTACIKGADIS: AKU SUSAH NAK BENCI ORANG TAPI SEKALI AKU BENCI... LU PIKIRLAH SENDIRI!

MAAF ATAS KEKASARAN BAHASA, TAPI KALAU CAKAP DENGAN ORANG YANG TAK RETI BAHASA NI BUKAN BLEH CAKAP ELOK-ELOK


26 comments:

  1. wuuu... itu ar rpenya nma yg diwar2kan slalu 2..

    huhu.. jrg de laki desperate cm2 ea..

    ReplyDelete
  2. aduss.....
    marah malam2 hari..sabar dik sabar...
    kalau org tak paham bahasa ni...kita kena wat donno ja..
    lama2 reti la dia diam sendiri

    ReplyDelete
  3. @mamawanie

    dah nak dekat 3 tahun tapi still tak reti bahasa...

    sebab tu marah sakan sangat

    ReplyDelete
  4. cool cool..^_^

    orang tak paham bahase ni cara nak ajar die..kite buat bodoh je..macam die tak wujud dlm hidup kite..lama2 nnt die give up la tu..

    ReplyDelete
  5. sabar.. sabar.. apa kata tunjukkan je gambar die tu.. biar satu malaysia kenal.

    ReplyDelete
  6. sabar.. sabar.. apa kata tunjukkan je gambar die tu.. biar satu malaysia kenal.

    ReplyDelete
  7. buat bodo ja... lama2 dia boring dia benti la.... =)

    ReplyDelete
  8. ok. noted. sy x kan stalk awak lagi.

    ReplyDelete
  9. ok. noted. sy x kan stalk awak lagi.

    ReplyDelete
  10. laaa...boh la gambo skali. leh cecepuk dia.

    ReplyDelete
  11. tempek ja gambaq,tulis awas,stalker!


    geram gak kdg2 dgn jantan2 xreti bahasa ni.ikut hati nk p rimbok.tp apakan daya,ai kan wanita ayu.kah3x!

    ReplyDelete
  12. erkk..marah sungguh tu...
    susah dpt org yg xreti bahasa nie.. huuhuu

    ReplyDelete
  13. buat xtau je. lama mana anjing boleh menyalak bukit???

    ReplyDelete
  14. nie aku bg tips~~ amek lengkuas, belacan , ngan cili giling....goreng sampai garing..masuk kan nasi...pastu makan! insyaallah lupe da semua masalah~~hahehehe xlawak

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi