Sunday, November 7, 2010

MAAFKAN AKU, AKU NAK SANGAT-SANGAT TAPI..........

Aku nak sangat blogwalking,

nak sangat jenguk-jenguk blog ampa,

nak sangat terjah balik followers baru blog aku,

nak sangat singgah balik kat blog orang yang tinggalkan pesanan kat shoutmix,

nak sangat singgah kat blog orang yang sudi tinggalkan komen.

Tapi

Aku tak mampu!

Sebab Isnin ni aku nak exam.

Aku kena study betul-betul.

Aku kena maintain kan pointer aku.

Sekarang aku dah final year.

So tak kan nak main-main lagi?

Jadi maafkan aku kalau tak sempat jenguk blog ampa dan tinggalkan komen.

Ampa plak jangan la tak mau jengah blog aku dan tinggalkan komen yer?

Terima kasih pada yang sudi jenguk blog ni dan tinggalkan komen.

Terima kasih gak pada followers baru blog GKSB.

Tanpa anda siapalah GKSB?


15 comments:

  1. blogwalking bila x2 blh buat..
    stdy 2 lg pntg.. ada faham..!!

    gud luck for ur exm..! :)

    ReplyDelete
  2. goodluck ! nnt habis exam mai terjah blog kami naaa

    ReplyDelete
  3. gud luck for your final exam..

    chaiyok..;)

    ReplyDelete
  4. takpa! fokus exam dulu!
    pas exam, kampoi la kaw2.. haha..
    nway, gudluck ye!
    all da best! :D

    ReplyDelete
  5. Nnti dah abis exam boleh le blogwalking puas2

    ReplyDelete
  6. Yeke,saye pun terigin nak borak ngan awak....tapi takpe do d best to ur exam k...jangan mimpi pasai blog sudah...hehee.....

    ReplyDelete
  7. chaiyok chaiyok!!!!!
    orang kedah kena result gempak, baru bley canang satu kampung....... =)

    ReplyDelete
  8. goodluck ye..jangan gopoh2 masa jawab..pikir dlu jawapannya, bru tulis tau..doakan kamu berjaya =)

    ReplyDelete
  9. biase la tu klu bz mmg xde nk berblog walking ni... sy berwalking bile btul2 free je... atau pn tgh mrg and tade mood.. pastu bile bc entry org x psl je kte nk cte psl kite plak... hehehehe...

    gud luck exam ye...

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi