Monday, November 22, 2010

RASA MACAM NAK LARI BOGEL? KAU MAMPU??

Merdeka!! Merdeka!! Hoyehhh...


Dah abeh exam yuhuuu...

Ok fine, aku tau ampa abeh exam lama dah.

Biaq p la aku nak seronok sorang-sorang pon kan?

Rasa macam nak lari bogel eh apa benda yang aku merepek ni hahaha..

Tak mo tak mo tak baik!

Tak sopan cakap cam tu. Haipp!!!

Malam ni ada date.

Ingat aku tak laku sangat ka? Hahaha...

Sob Sob ok, la memang aku tak laku pon (padahal........)

Hohoho...

Aku nak p dating, p dating dengan blogger la juga. Blogger yang tak pernah aku jumpa walaupun depa ni dok 1 U dengan aku. Boleh macam tu?

Pon bolehhh...

Aku nak p dating dengan sapa?

Dengan

.

.

.

.

.

Depa ni


Elfa



Izyanti.

Memang comey-comey kan depa ni?

Ni yang aku segan ni. Huhuhu..


Aku ni comot ja, hingus pon dok meleleh lagi ja ni.. Amik tudung lap hingus

slurrrppp..

Hehehe..

Malam ni nak p tengok Harry Potter, dah booked semalam lagi takut penuh sekali memang dah penuh pon. Sabar yer elfa, tak dapet nak bawa sorang lagi kan? Hehehe

Esok atau lusa balik Aloq Staq, jom sapa-sapa nak p dating dengan aku plak kat sana?

Aku balik ni bukan apa nak p tuntut Pizza dekat LadyRea jer

Hahaha..

Boleh?


25 comments:

  1. wahhh hepy nye..
    mmg sr0n0k bler da abes exam..:)

    ReplyDelete
  2. jgn...jgn....jgn buat kat luar...dlm mimpi boleh.....huhuhu....buat kat luar org ckp giler....nanti sume org naik loya.....seronoknye dah hbs exam....blajak kat mne ek....

    ReplyDelete
  3. eh2.. macam kenal.. sape tuh?!! hahahaha..

    jumpa malam nih yow..

    t i bawakkan tisu tuk u lap hingus keh..

    hahahaha.. lawak ar GKSB nih.. :p

    ReplyDelete
  4. tahniah abis exam..jgn lak nak lari tuttt tu yer..tak mo gtu..hehe

    selamat bercuti

    ReplyDelete
  5. sumpah best,jgn blari sampi xsdaq seluaq tlucut dah.hehe

    ReplyDelete
  6. selamat merdeka dari exam..hehe..

    ala..nak join..tapi tak dapat..jauh tu nak p sana pulak dari seberang ni ha..nak balik sorang nek moto mlm2 buta takut kena kejar mat rempit..huuuu..

    petang sok jom ngedate nak??pas ceq abes keje..kui3..

    ReplyDelete
  7. mcm best.. uih~ saya ni x penah2 jumpa pun blogger lain. setakat 1 maktab tu ada la.. bek x yah kih3..

    ReplyDelete
  8. eh silap.. setakat 1 maktab tapi dah kenal n jumpa hari bek x yah.. uuhhuu

    ReplyDelete
  9. Hik3. Nervous la.. Bole x?? hek3. :D

    ReplyDelete
  10. Aku pon comey gak hahahaa...
    Nak join jugak dating korang ni hahahaaa...

    Boleh?

    *Nyibuk jer aku tersesat komen~
    :p

    ReplyDelete
  11. aku gak yang tak sempat sempat lagi nak gie tengok wayang..

    haishhh..

    ReplyDelete
  12. pizzzaaa...hang taw aku usaha tak makan piza di tesco tadi semata mata nak tunggu hang balik! nanti kita order extra cheese, extra tu, extra ni..semua extra..extra macam pipi kita jugaaa...

    ReplyDelete
  13. wah3..dating ngn blogger..
    best la..
    nk joinnn... hehe :P

    ReplyDelete
  14. uiiii... shegak nowh depa.. kem salam! hehehe.. ;-p

    ReplyDelete
  15. peh...sronok nye dia. Sampai nak berlari bogel...silap2 esok masuk MEtro lak..hehe

    ReplyDelete
  16. wah bestnye..kita cuti dok rumah..xsmpat pon nk kuar meronggeng.sbb membe2 tgh exam ag

    ReplyDelete
  17. Gadis Kampung separa Bandar: Lari bogel? Ada berani ka? he3...

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi