Thursday, November 11, 2010

RESULT UPSR DAH KELUAR, ADIK AKU DAPAT BERAPA ERK??

Hari ni result UPSR keluar kan?

Adik aku, Putera Affan Izzat@Ijat amik UPSR.


Nak tahu dia dapat berapa???





Ijat masa hari anugerah kecemerlangan



4 A 1 B.

Ok la tu.

Tapi yang tak bestnya B tu Penulisan.

Adik aku ni otak Math sket, dia suka mengira bab-bab karangan dia kurang sket.

Aku ni plak lebih kepada menulis dan membaca, sebab tu aku ada blog.

Hehehe...

Apa-apa Alhamdulillah walaupun tak dapat 5A, 4 A 1B pon jadi la.

=)

13 comments:

  1. wee..adik saya pun same..

    nama pun nak sama. putera amirul aiman.. huhu :p

    harap2 sumenye dpt keputusan ok..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah... syukur banyak2

    :)

    tahniah kat adik

    ReplyDelete
  3. waahh,,congrates...
    ank sedara sya pon ada amek,,tp xtaw lagi dye dapat berapa...
    mintak2 lah ok/...

    :D

    ReplyDelete
  4. hahaha.. baguih dia! bagi senyuman maneh gomokpendek kat dia!!! hahah

    ReplyDelete
  5. tahniah!
    anip dlu pon dpt mcm ni..
    *saja nk habaq.. haha*

    ReplyDelete
  6. waaa.... tahniah2... saya mase UPSR dolu2 sesangat dapat 2A jer... huhuhu...

    ReplyDelete
  7. kalau dapat 5a leh sekolah ngan adik aku dekat SDAR senawang.. full school

    ReplyDelete
  8. MOfasad.. boarding school la..
    adik beradik tak de yg amik upsr.. tapi sepupu duaorang dpt 5a.. anak2 murid yg saya ajar masa cuti thun lepas.. 8 orang dpat 5a.. tu yg best tue..\

    lama tak jejak kat blog saya??

    ReplyDelete
  9. congratz to ur bro..good start 4 him...wish him all de best,,

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi