Friday, November 26, 2010

SAYA SUKA BLOG DAN MUNTAH PIZZA??

Makaseh ye kak sofi sebab suka blog saya dalam segmen Saya Suka Blog awak anjuran Ben Ashaari.











Apa kata kak sofi pasal blog aku




Entri GKSB memang pedas eyh sesekali?

Sepedas sambal belacan tak?

Hehehe...

Terima kasih ye sebab suka baca blog saya, saya sangat hargainya.

Dan semalam juga aku keluar makan pizza dengan Lady Rye, memang meriah la. Riuh rendah pizza tu macam tempat kami sendiri plak hahaha..

Kak Rai bawa anak dia affan dengan waheeda anak menakan dia. Sepupu kak rai pon ada gak, kak zarina.

Mula-mula aku ni macam segan sikit, i kan pemalu orangnya hahaha **muntah

Eh sebut pasal muntah memang ada kejadian yang berlaku masa tu. Nak tau apa dia ampa p la blog dia.

Sebelum kenal ni aku ingatkan suara kak rye ni suara besar la konon-kononnya, sekali suara dia halus gak rupanya hahaha...

So memang tersilap sangka la kan?

Kami dah bincang pasal gathering tu nanti. Banner dalam proses. Bila dah siap nanti aku akan start promote dalam entry.

Esok aku akan ke Langkawi. Takut kat sana tak ada sumber internet la. Sapa-sapa orang langkawi sila la add aku kat YM- anyss_0327@yahoo.com.my

Mana tau boleh jumpa nanti.

19 comments:

  1. wah, gathering blogger3 utara keeeeeeeeeee. alahai, teringin jugak~

    ReplyDelete
  2. ala... aida xdok kat langkawi.. aida kat perlis.. singgah kangaq sat.. ley kte jmp... :D

    ReplyDelete
  3. pi langkawi beli coklat weih
    haih,bila banner nak siap?
    suruh aku promote tapi lambat haih(nagging)
    ahahahh

    P/S : Aarif Rahman @ Aarif Lee :- Bruce Lee My Brother

    ReplyDelete
  4. @Hans

    cokelat mesti ar beli...

    masalah tenet la..design jarak jauh punya tu yg lambat tu

    huhu

    ReplyDelete
  5. tunggu aku balik awal december.... hang blanja aku piza plak!!!!

    ReplyDelete
  6. thanx... kita sama2 kasih lah, kan hehe...

    ReplyDelete
  7. pedas ibarat sambal belacan. tapi makin pedas makin sedap

    ReplyDelete
  8. Best bila ada yang appreciate kan? Heehee.. :)

    ReplyDelete
  9. teringin nk jmp empunya blog ni..sangat2 baik ngan LM.huhu

    ReplyDelete
  10. watpe pegi langkawi? jalan jalan cari makan ea?

    ReplyDelete
  11. akhirnya sampai gak blog femes ni...

    ReplyDelete
  12. wah..tahniah...tahniah...

    semoga gathering korang berjalan dgn lajunya..aku doa utk ko, k..

    ReplyDelete
  13. piah merata mintak belanja piza!

    anis, nanti kita suruh dia yang belanja kita

    dia gheja, kita dua mana gheja!

    kahkah

    hang kata sora aku haluih??

    badan aku tak haluih??

    kah kah!

    ReplyDelete
  14. salam.

    all the best for the gathering!

    ReplyDelete
  15. tahniah mmg layak disukai...hehe..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi