Sunday, November 14, 2010

UNCLE SEEKERS BERCINTA DENGAN BEKAS PERMAISURI AGONG??



Siapa tak kenal Yang Teramat Mulia Cik Puan Besar Selangor Datuk Amar Siti Aishah binti Dato Seri Abdul Rahman yang pernah jadi permaisuri agong dahulu.

Ramai yang amat mengagumi beliau disebabkan sifat peribadi beliau dan juga beliau antara yang bertudung ketika itu.


Tapi tiba-tiba kita dikejutkan dengan pendedahan Uncle Seekers yang kononnya bercinta dengan YTM Siti Aishah. Tapi persoalannya betul ker?

Uncle seekers turut mendedahkan beberapa gambar panas dia dengan YTM Siti Aishah, dan banyak mendedahkan cerita-cerita yang bagi aku memang tak patut didedahkan.

Sejauh mana kebenaran dan motif uncle buat macam tu, wallahualam tapi ramai yang marah perbuatan uncle mendededahkan cerita ni.

Kalau nak tau apa yang ditulis oleh uncle seekers ni ampa boleh p blog dia http://uncleseekers.blogspot.com

Ampa baca dan menilai sendiri. Lagi pun banyak part, ada part 1-part 5.


Aku nak tulis lebih-lebih pon tak berani kerana mungkin akan mendatangkan fitnah lagipun ia membabitkan maruah keluarga Diraja. Jadi ampa p tengok la sendiri.


22 comments:

  1. ehhh. muka sama je. hm, macam betul pulak.

    ReplyDelete
  2. Dah lain rupa bekas pemaisuri agong tu..

    ReplyDelete
  3. Errr... Kes DiRaja Nie.. Taknak Kang Kena Murka~

    ReplyDelete
  4. dah baca semua part dlm blog uncle..am wondering, is it true?huhu

    ReplyDelete
  5. eh! betul ke ni.. nape uncle letak gambar x bertudung.. bkan ke die bertudung.. haiya..~

    ReplyDelete
  6. uncle tahi berotak udang hahaha

    ReplyDelete
  7. eh macamana pn x baik dia bukak aib org ar..

    manusia xpnah lekang dgn wt silap.. hu3.. cne ar nnti ble 1 malaysia tau hal nih.. huuuu..

    ReplyDelete
  8. biaq btoi nie? awat dia free hair...? ishh.. musykil2..

    ReplyDelete
  9. takut nak komen....... jom lepak, kita mengomen sama2..... he he....

    ReplyDelete
  10. cehhh..uncle seekers mmg kaki pmpuan..pastu bajet pandai dlm segala hal..tgk je kat utube tu, baca komen2..ramai yg tau cerita sebalik uncle seekers ni..nak carik publisiti murahan no 1..

    ReplyDelete
  11. dah bace semua yg pakcik ni tulis kat blog die part tu..saye rase queen aisyah ni "sakit"..pakcik tu konon2 diamanahkan untuk ubat la..tapi dari cara die cerita tu langsung takleh diterima akal la..kalau betul kau ubat die diam2 dah la..yang nak p dedahkan semua tu apsal..gile betul..haishhhh..macam2 betul dunia sekarang ni..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi