Friday, November 26, 2010

UNDIAN DAH DIBUKA: KENA UNDI LAGI KER?

Undian Untuk Blog Pilihan Malaysia dah dibuka.

Tak sangka Blog Gadis Kampung Separa Bandar turut tersenarai. Jika nak dibandingkan blog GKSB ni dengan blog-blog lain yang terkenal apa lah sangat kan blog GKSB ni kan hehe..

Tak kisahlah, untuk semua kalau sudi undilah GKSB dalam Kategori Blog Personal Wanita Pilihan.

Terima Kasih kerana sudi undi

=)

9 comments:

  1. GKSB..meh kita jlnkan tggjwb..hehe..

    ReplyDelete
  2. makin lama.. aku rasa dunia blog ni bukan dunia utk aku sahaja.. aku rasa cam dah ada kat dunia yg aku tak sangka masa mula2 menulis first entry dulu.. hahaha

    apapun tgjawab dah dilaksanakan..

    ReplyDelete
  3. makin lama.. aku rasa dunia blog ni bukan dunia utk aku sahaja.. aku rasa cam dah ada kat dunia yg aku tak sangka masa mula2 menulis first entry dulu.. hahaha

    apapun tgjawab dah dilaksanakan..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi