Thursday, December 30, 2010

BILA DIRI DIHARGAI~TERHARU SANGAT (T_T)

Pernahkah ampa dihargai?

Apakah perasaan ampa bila dihargai?

Aku?

Sangat terharu. Apatah lagi langsung tak pernah mengenali dan berjumpa seseorang itu.
Hanya dipertemukan dalam dunia maya.

Terharu sangat bila baca entry Kak Qaseh Raihan ni.

Pastu dapat komen lagi dari Kak Raihan.





KLIK UNTUK LIHAT LEBIH JELAS



Terima Kasih banyak-banyak dengan entry tersebut.

Tak pernah rasa boring pon tolong kak hehe, lagipun saya tolong setakat mana yang mampu.

Bila ampa baca ENTRY KENAPA AMPA BUAT BLOG? Ampa fikirlah blogger yang macam mana ampa nak jadi.

Yang penting sekali jangan kedekut ilmu.

Tak salah berkongsi kan?

Senyum Mau Maneh

=)


Jom layan lagu ni Khas untuk ampa semua

Bila diri disayangi-Ukays



12 comments:

  1. terbaekk orang utaqhaa!!

    hahak

    ReplyDelete
  2. huahuahua...ku malu!!!haha..dia bls balik entri kita..haha..mksih banyak2 a anyss..keep up the good work..penulisan awak memang best untuk di baca..agaknya sbb tu folowers awak ramai kot..bernas..

    ReplyDelete
  3. saya pun ada kawan blogger..kitorang start from zero masing..dia betulkan sy, sy betulkan dia..share ilmu pasal blogging ni..nama dia Ainismaira..sekarang follower dia dah ramai, dan dia masih ingat saya!kitorg still berkawan, eventhough jumpa di alam maya sja..hehe..she's a good friend..teringin nk jumpa dia..hehe..

    bole jengah dia kat http://ainismaira87.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. orang utara memang baek..
    haha..
    amoi..
    saya dah cakap..

    saya suska suka ja..
    haha..
    anyss bila lagi nak tengok wayang..
    haha

    ReplyDelete
  5. zami pon dah kenal beberapa orang kawan melalui blog.
    seronok.
    XD

    ReplyDelete
  6. yup..nice to read, tapi kadang2 tue tak sempat nk komen...hehehe.

    ReplyDelete
  7. me penah melalui perasaan sebegitu... memang terasa sangat2 dihargai & terharuu sesangat kann...

    btw dear... amik TAG from my blog yeah! ;)

    http://neenaanuar.blogspot.com/2010/12/giveaway-eqbalzack-serba-satu.html

    ReplyDelete
  8. perghhhh best la ada orang hargai hang...aku ni plak disepak terajang oleh org2 disekelililng aku...

    ReplyDelete
  9. kakD pun syok kwn kenal dgn anis...
    walaupun kita br jumpa sekali...rasa mcm dah kenai lama ja...

    ReplyDelete
  10. as salam ziarah..sy folo blog ini...suke tgk perkataan ampa tue..wife sy org kedah..selalu dia cakap hangpa...sg petani marii...

    ReplyDelete
  11. memang terharu jika dihargai...

    hepi2 blogging deh...

    ReplyDelete
  12. kene sentiasa ingat dan appreciate kawan2 yg sama-sama support dlm arena berblog ni kan. baru la kawan tak lari. :)

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi