Friday, December 10, 2010

BLOGGER @ TIMES SQUARE MEETUP




Aku blogwalking kat blog Joerimjow tadi, sekali tengok ada blogger meetup.

Kebetulan aku plak dok KL ni.

Aku cadang nak balik Kedah Sabtu malam ni, tapi teringin plak nak p. Maybe tukar plan kot balik Ahad malam.

Segan la juga, sebab aku tak kenai sapa-sapa pon, tapi bila p ni boleh la kenai blogger lain.

Ada tak sapa-sapa yang nak join gak? Boleh la teman aku.

Dan pada yang nak join GATHERING BLOGGER UTARA sila confirm kan kedatangan ampa secepat mungkin ya. Sekurang-kurangnya seminggu sebelum tarikh kejadian iaitu 25hb.

Lagi senang kalau ampa SMS aku kat no 019-4446535

16 comments:

  1. best tuuuu, ada karoke session :)

    ReplyDelete
  2. oh yeke.. lau free nak p la... hehehe

    ReplyDelete
  3. mcm xley join jew..unty niesz ade wat mkn2 time tu..

    ReplyDelete
  4. best nye !

    http://www.blogger.com/post-edit.g?blogID=4478133645500539800&postID=804554767173785534

    ReplyDelete
  5. ceh terlambat.. kalo tak leh join... hehe

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi