Thursday, December 2, 2010

FOLLOWERS RAMAI? DIMANAKAH KEISTIMEWAAN BLOG ITU?

Baru aku perasan, followers aku dah cecah 1000 lebih. Sebelum p Langkawi baru 900 lebih.

Mula la perasaan takut menyelubungi diri.

Bila ada ramai follower maknanya ada orang suka baca blog kita.

Tapi kat mana keistimewaan blog ni?

Bila ramai followers, orang mengharapkan sesuatu yang lebih.

Adakah kita nak orang kata, follower ramai tapi isi blog macam hampeh. Kat mana yang istimewanya? Pakai minyak dagu ka?

Aku lawak ja tang minyak dagu tu huhu...Boleh plak mandrem2 dlm blog? Hihi...

Apa-apa pon, setiap blog tu ada keistimewaan masing-masing. Semua terpulang pada cara kita menulis dan yang paling penting sekali ada identiti yang tersendiri.

Kalau asyik copy gaya dan entry orang lain menulis, kat mana originality ampa tu?

Jadi, carilah kelebihan ampa dan tonjolkan dalam penulisan ampa.

Pada followers aku, terima kasih sebab sudi jadi salah seorang tulang belakang aku dalam blog ni.






"Senyum Mau Maneh"

34 comments:

  1. setuju dengan sis.. :)

    bila follower ramai, maknanya ramai la orang yg baca blog kita.. :)

    keep up your good work sis! :)

    love your blog! :)

    ReplyDelete
  2. tu la.. hang kan rajeenn senyum maneh kat owg.. haha!

    ReplyDelete
  3. bestnya..followers dh ramai.thniah..teruskan

    ReplyDelete
  4. tahniah GKSB...senyum mesti mau maneh..awaklah senyuman yg manis itu

    terusan berkarya dik..

    ReplyDelete
  5. uuuyoooooooooo..tahniah anyss..

    setiap blog ade keistimewaan tersendiri terpulang kpd cara penulisan tuan blog..^_^

    ReplyDelete
  6. bila makin ramai follower, nina makin takottt!!

    ReplyDelete
  7. congrate sis..teruskan bersenyun maneh noooooooo.....

    ReplyDelete
  8. makin ramai follower,
    makin ramai org suka,
    serta makin ramai org tak suka.
    XB

    ReplyDelete
  9. senyum mesti maneh..hehee..terbaik ah;)

    ReplyDelete
  10. ai rela jadi tulang belakang yu... :D

    ReplyDelete
  11. Dah pecah dah tu...bolehla bagi hadiah dari langkawi kat semua polower..haha

    ReplyDelete
  12. @Sarah-Najwan

    hehe sama-sama la kita senyum maneh sampai ke telinga hihi...

    ReplyDelete
  13. memang cayalah! tabik spring sama gksb :)

    ReplyDelete
  14. @Hans

    amboi hang....perli aku nowh..hang tu yg femes kot..

    shah rukh hans katakan hohoho...

    ReplyDelete
  15. @Nina

    Takut tak dapatkan nak memberi yang terbaik untuk pembaca kita.. itulah yg GKSB rasa

    ReplyDelete
  16. ngee

    org suka blog ni kira wokeh la tuh ek

    tahniah~

    ReplyDelete
  17. kak rai tak bleh senyum pasai kalau try senyum dia jadi sengih..gigi kapak besaq sangat..dah macam rabbit!

    ReplyDelete
  18. piNnnn...terjah sini..
    fllwer rmai ni kdg2 mmg depa suka blog kta tp brani ckp sparuh dri follwer kta 2 cma skadar singgah n follow pas 2 nk kta follow depa blik dgn tjuan nk caleennn blog sapa lg byk fllowers..

    ReplyDelete
  19. mana boleh lawan hang
    gadis kampung separa bandar katanya
    hahahahaha

    tunggu hang?
    alamatnya xtgok lah aku filem tu
    baik aku tgok sorang2
    feel sikit..hahaha

    P/S : Review Filem Ngangkung & Berapa Kutipan Filem 2 Alam? RM39.9 Juta Kah?

    ReplyDelete
  20. GKSb senyum maneh byk org suka hehe

    ReplyDelete
  21. whoa tahniah! follower dah 1000+ hihi.. :D
    ni sbb GKSB sentiasa senyum manis .. tu yng ramai follow blog ni..
    hehe.. :D

    ReplyDelete
  22. tahniah kerana dah cecah 1000 org...tapi yang datang sini betul2 blogger sejati jer...yang lain tidoq kut..

    (blogger wanita senang dapat follower) hehehe..tapi yg baca nya tak sampai 50 org,nak baca ker nak ngurat nih he3..gurau jer jgn marah no...

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi