Monday, December 27, 2010

GATHERING BLOGGER UTARA: PENUH DENGAN GELAK TAWA & GOSIP-GOSIP PANAS



Ini adalah sambungan untuk entry yang sebelum ni.

Apa yang depa dok buat tu??





Masa ni dalam lif, lepas main bowling, aku ajak depa p Taman Jubli Emas iaitu tempat yang masa mula-mula rancang nak buat tu.

Kebetulan masa tu dah pukul 4 lebih dah, mesti la dah buka dah. Nasib baik depa semua sporting, sanggup berkonvoi ke sana. Ni yang sayang ampa lebih ni.

Mula la sesi ice-breaking.

So, segala-gala rahsia pakat terbongkar dah.

Rahsia umur aku yang selama ni aku dok peram habis berkecai.

Hahaha...

Masa p gathering kat Times Square hari tu boleh la dok rahsia, kali ni kena paksa, terpaksa bagi tau gak hohoho...







Lepas tu blogger Epol mai, terima kasih sebab menyinggah yer.



Dengan serius Taufiq Helios kata "kalau nak masuk minang saya bayaq sejuta"
hahaha.. gurau-gurau jer yer..







Juan yang tergamam bila aku bergambar dengan dia...
Kih3...Tak ada la..Ni candid ja ni..







Dikepit oleh Juan dan Eman





Iklan colgate"putihkan gigi saya?"




Lepak-lepak tepi tasik sambil tengok ikan pirana







Time ni yang syok ni, pakat siap-siap nak balik dah pastu sempat lagi dengar gosip-gosip panas dari Ladyrye. Pastu semua duduk buat bulatan sembang2 pasal tu dan pasal dunia blog ni.

Macam-macam ada. Gosip Panas! Panas!



Bila mai sesi bergambar, depa ni boleh dok wat gedik. Mulut itik la, tengok lantai la semua ada hahahaha....






Geng perempuan pon nak juga..

Opss abaikan aksi aku yang terlebih sudah tu~







Dan sebagai penganjur, aku ucapkan Terima Kasih pada semua yang hadir kerana sudi hadir dan memeriahkan Gathering ini.

Ampa memang the best la.

Penuh dengan gelak tawa. Kira hari tu adalah hari gelak sedunia bagi aku hehehe..Dah la aku ni suka gelak, gelak kuat plak tu hohoho...

Dan maafkan aku kalau aku ada buat salah dan silap dan segala kekurangan yang berlaku sepanjang gathering ini berlangsung.










Kami Blogger Utara





Lepas ni kita buat kat Penang plak yer?

14 comments:

  1. wah, kaler template yg menawan, warna utk 2011 :)

    meriah ek, tak dapat ler blogger tengah hampir separuh usia ni nak join, dah tak sekufu gitu... selamat bergathering lagi, di penang ek

    ReplyDelete
  2. seronok nye... xpenah pegi gathering... :) best x

    ReplyDelete
  3. nak nak!!saye lah orang pertama yg akan muncul kalau buat kat penang..kui3..

    ReplyDelete
  4. wooo.nak join woii pasnih.

    da la melepas yg ni punyaa..haiyhhh

    ReplyDelete
  5. cik anyss . sokong-sokong . buat la .....boleh join lagi ouh :D

    ReplyDelete
  6. tahniah blogger utara..blogger ganu pun baru selesai tadi..hehe

    ReplyDelete
  7. hang x ajak aku pun~~huwaa~~bila nk buat lagi..aku nk join..hakhakhak

    ReplyDelete
  8. best2 ! hehe
    nak gambaq yg ada kat GKSB leh tak ? emel kan . hehe

    ReplyDelete
  9. arghh.. sedeyhnya x ley join!!

    ReplyDelete
  10. ermm napa aku tak tahu pasal gathering ni?? epul tu bukan nak bagitahu aku pun.. hurmm.. rasa tersisih ar plak...

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi