Tuesday, December 14, 2010

GATHERING BLOGGER UTARA: TARIKH AKHIR UNTUK SAHKAN KEHADIRAN


Pada yang ingin join Gathering Utara tarikh akhir untuk confirm kan kehadiran adalah pada 20-12-2010.

Insyaallah, mudah-mudahan semua akan berjalan dengan lancar.

Kelmarin aku dah p meronda kat Taman Jubli Emas, Suka Menanti, kawasan sekitar situ boleh tahan, luas, toilet pon ada disediakan, ada taman permainan kalau yang nak bawa anak-anak tu boleh la.

Ada tasik gak. So kalau ada roti yang dah expired date tu, bawa mai la bagi ikan makan hehehe...

Ni gambar yang aku sempat snap di sekitar kawasan ni.










Pada ampa yang tertanya-tanya kenapa nak kena bayar, duit itu adalah untuk makanan, games dan hadiah.

Pada yang rasa rumah ampa dekat, ataupun teringin nak join, marilah memeriahkan gathering ini.

Kalau rasa yang segan dan malu-malu sebab tak kenai sapa, tak payah la malu-malu sebab tu la kita adakan gathering ni. Sekurang-kurangnya kita dapat kawan baru dan boleh kenal blogger yang selama ni kita dok baca blog dia ja. Kita mesti nak kenal siapa dia disebalik blog.

Rasanya setakat ni, sebelah utara ni belum ada Gathering lagi, sebab tu aku dan Kak Rai bincang nak adakan Gathering ni.

Jadi tunggu apa lagi, jom join Gathering Utara.

Sila SMS aku kat

019-4446535

atau YM

anyss_0327

10 comments:

  1. GKSB: Wow bestnya bergathering2 cam gini..:)

    ReplyDelete
  2. Huaa, kak ni org aloq staq kaa. adoi. ambil link pun dkt blog cik epal ja. Hmm, ni buat kt alor star. rasa macam jauh la plak. *serious nak p (!)

    org kulim nii. huhu

    ReplyDelete
  3. kalau blik kmpg bley la p..aiyyaa..best2nye korg..^_^

    ReplyDelete
  4. thanks sebab promote kat kak raihan..lebiuu

    ReplyDelete
  5. sure ramai join ni ek...kak x tau la bleh join ke x ..hikss...apa2 pon gud luck..

    ReplyDelete
  6. InsyaAllah nak join jugak :)

    btw nil promote jugak!

    http://neaflerida.blogspot.com/2010/12/gathering-blogger-utara-mai-cek-oi-mai.html

    ReplyDelete
  7. rasa mcam nk join....
    tp 25hb tu da tetap ekh...huhu

    ReplyDelete
  8. 19hb, sy kompom eh? buleyh? huhu.. jual padat gak ni...

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi