Sunday, December 26, 2010

GATHERING BLOGGER UTARA YANG FUN HABIS:MARI BERKENALAN



Alhamdulillah syukur sangat Gathering Blogger Utara ni berjalan dengan lancar.

Sapa kata join Gathering ni tak best? Buang masa? Habaq mai sket.

Memang seronok dan sangat-sangat seronok bila dapat jumpa dengan geng-geng blogger ni.
Ada yang sanggup mai dari Penang tu..
Apa-apa pon jom kita berkenalan dengan blogger-blogger yang hadir.

Colan-colannya:


Dimulakan dengan Lagygagau opppsss...


@rye_affan



mama yang meletopss vavavom...

Kalau dengan Kak Rai, tak gelak tak sah.





Suami kak D memang sporting habis.

Suka tengok gelagat suami isteri ni.

Hehehe..

Tak larat nak gelak dengan lawak abg Zul.





@intrudres





Dia juga adalah pemenang cabutan bertuah yang aku anjurkan.

Memang bertuah la.

Suka dok menyakat orang dia ni. Hehehe







thesharkox@gmail.com


@thesharkox


Nampak ja serius rupa-rupanya jenis ting tong gak ni

hahaha..






Afiq




Adik kepada Hyper Plasma.

Aku ingatkan umur dia dah berapa dah, sekali dia bagitau umur suma pakat terkejut.

Lepasan PMR rupanya tahniah adik dapat result yang gempak.








Suka tengok skill dia main bowling.

Memang mabeless hehehe









Awet muda mamat ni.

Sanggup drive dari penang dan tumpangkan Eman, Me'aw dan Tomato Kering.

Baguih betoi. Sapa nak calon menantu cm ni sila la berkenalan dengan Juan ni hehe..












Artis. Hahaha..

Main bowling ala ala kala jengking, kaki belakang mesti naik atas macam ekor kala jengking tu.

Hahaha...




alarm_sky@yahoo.com




Nampak macam serius orangnya tapi tak ada la serius sangat.

Sapa berkenan nak buat calon menantu sila-sila single n available lagi ni

Hehehe









Yang ni aku panggil kembar me'aw.

Nampak cam malu-malu jer.

Hehehe



dan sapa lagi kalau bukan



Over uuuu...
Hahahaha...




Blogger lain yang turut hadir adalah














Silalah berkenalan dengan semua blogger yer. Jangan lupa follow

Kih3...

Meletupss uollss....

Overall Gathering ini berjaya, dan fun habis.

Asyik gelak ja.

Nak tahu apa yang best sangat pasal gathering ni?

Tunggu untuk next entry.

Dan di kesempatan ni juga, aku nak minta maaf kalau ada kekurangan sepanjang majlis ni berlangsung (Ada ker?) hehehe

=)









37 comments:

  1. hahaha! cik anyss . tak boleh belah statement tang meaw tu . memang single g pon . muahahahaha :D

    serius tang mana tu? haha .

    ReplyDelete
  2. awak, link blog diorang tu not found la, cek balik. so tak dapat bukak. huhu~

    wah, nanti buat ag eh. rugi tak dapat join~

    ReplyDelete
  3. tipuuuu....fiq xde sakat org pon..baik dan sopan je smalam..ekekek

    ReplyDelete
  4. meriahnya. selamat berkenalan :)
    tak dapat join sebab ada family vacation. nanti kalau ada lagi gathering macam ni, isnyaAllah miza join :)

    ReplyDelete
  5. ahhh jeles gila!huuu..tolonglah, tolonglah buat lagi gath ni lain kali..huhukk..

    ReplyDelete
  6. jelesnya...teringin gak nak join gathering.huhu..

    ReplyDelete
  7. seronoknye....lain kali buat mase raye ek....sebab kami cuti mase raye je....

    ReplyDelete
  8. nasib boh gambar yg come lote n maweles...kuakuakuakua...

    ReplyDelete
  9. ala..taktau pun..kalu dak bleh p..hehe

    ReplyDelete
  10. @Fiq

    macam mana boleh tak tau ni? dah lama promote huhu

    ReplyDelete
  11. ni nak kena babab ni buh gambaq aku rambut cam hare nehhhh...hilang la lady gagaggggagagaagagaga!!!!

    ReplyDelete
  12. ramai gak yang join
    ang ka organize?
    bravo3 bette

    ReplyDelete
  13. mmg pemalu pon . hehe , butpasni dah tak malu dah kot law jupe lg. hhehe

    ReplyDelete
  14. tengok gambaq kak d dan dan mulut nak termenyanyi lagu umbrella ella ella ella..

    ReplyDelete
  15. wah seronok semua..
    muka semua ceria je, yg paling ceria yg pkai payung pelangi tu..hehe

    ReplyDelete
  16. Lepas ni kita gather lagi jom!!!! Hehe

    ReplyDelete
  17. Nanti kalau nak main bowling..ajaklah lagi..kekeke..

    ReplyDelete
  18. Huaa, jelez dengan korang :(
    kelmarin mmg dah pergi alor star. tp tak sempat pun nak pergi gathering ni :( sedihnyaaaa

    ReplyDelete
  19. ala..xdtg coz xdpt cuti christmas :(

    ReplyDelete
  20. woaa..gempak la...hehehe...jeles2..thniah ye sebab berlangsung dgn jayanya..
    :)

    ReplyDelete
  21. GKSB; Wow bestnyer perjumpaan blogger nih.....

    ReplyDelete
  22. GKSB, seriously keh nk buat kat Penang nnt?? WOAHHHHH!!

    ReplyDelete
  23. @LiFe KaMi : yg pegang payung pelangi 2 ada dua org habaq sat sapa dia?hehehehehe....

    ReplyDelete
  24. aduhhhhh!!!! rugi sgt2 xdpt join!
    knapala masalah itu tiba di saat2 begitu! adeyhhh!!!
    hhmm... sy kenal la taufiq helios tu...
    junior masa blajar kat maktab mahmud dlu...

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi