Thursday, December 30, 2010

GIVEAWAY EQBALZACK SERBA SATU

Dah lama tak join mana-mana contest atau GA.

Bila di tag oleh cik Puan kita yang cun ni Neena Anuar, dan GA ni pon menarik sangat aku join jer la hehe..

Terima Kasih yer tag GKSB.

Antara hadiah yang ditawarkan adalah:




Hadiah Utama

Table Lamp IKEA...




10 hadiah saguhati




Frame & Tea Towel Table IKEA...











Syarat dia mudah jer.

1. Jadi Followers eqbalzack.com.
2. Buat 1 entry bertajuk Giveaway eqbalzack "SERBA SATU"
3. Entry MESTI mengandungi banner di atas dan linkkan ke blog eqbalzack.com.
4. Tag 1 (SATU) orang rakan blogger lain dan pastikan mereka tahu.
5. Tinggalkan link anda pada ENTRY INI


Tarikh Tutup:
1.1.11 jam 1.11 pagi

Keputusan:
1.1.11 jam 11.11 pagi


Nak Tag


Akak jangan lupa join yer?

Hehehe

=)

4 comments:

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi