Thursday, December 23, 2010

GKSB SEBELUM DAN SELEPAS CUTI SEMESTER

Cuti semester dah nak habis. Mesti semua ampa ada 1 perasaan "malasnya nak balik..."

Macam tu la aku.

Malas nak balik untuk hadapi kesibukan dan tekanan semasa berada di kampus.

Kalau dok sana, macam-macam aktiviti aku buat.

Bila dok rumah, celik-celik mata ja mengadap internet dah.

Duduk mengadap benda alah ni ja tiap-tiap hari..

Makan, tidoq, internet.

Dan hasilnya sangat mendukacitakan.





Sebelum cuti semester

(maintain lagi, ada dagu tu)








Selepas cuti semester

(rupa dagu pon tak nampak dah)




Pipi kembang, badan kembang semua kembang

hahaha

Aduh!!

Harus diet dan bersenam habis-habisan bila balik kampus nanti.

Pada blogger yang akan jumpa aku nanti, ampa jangan terkejut nowh kalo GKSB badannya bulat.

Hohoho..





NOTACIKGADIS: NANTI 24HB, AKU UPDATE SENARAI BARU YANG AKAN JOIN MINI GATHERING TU


19 comments:

  1. anysss..tgok mantain je 2-2 pic..ok je..cun melecun jee..haha~

    ReplyDelete
  2. tak terjkejut punya sebab terserlah kat gambar2 dlm blog bulat itu..ahahaha

    ReplyDelete
  3. time study dlu..suke sangat time cuti sbb bole menggemukan badan..hehehe

    ReplyDelete
  4. haha! tia pas abes study abes sume naik! sigh~

    ReplyDelete
  5. makin cerah ada la dik oii.... hahahaha...
    bila mau jumpa abg pian..
    hey minggu abg pian balik kedah...

    ReplyDelete
  6. takpa.....kire ok la sebab dagu menten terletak kt situ lagi....huuu~

    ReplyDelete
  7. will join the gathering...=)

    http://titiknoktah.blogspot.com

    =)

    ReplyDelete
  8. penat dengan kesibukan kurus la nanti..kan..kan..

    ReplyDelete
  9. xda beza sgt pown
    masih maintain ayu
    hehe^^

    ReplyDelete
  10. pagi malam tibai nasik awat x bulat betoi dak!....
    bulat pun xpa qualiti ada....

    ReplyDelete
  11. balik esok malam...lepas keja ptg terus bertolak kot...

    ReplyDelete
  12. a'ha kan, mlsnye nk balik U...hehehe

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi