Thursday, December 23, 2010

KENAPA PRIVATE BLOG?

Ada yang menjengah ke blog aku tak tadi?

Sory private blog sekejap.

Niat di hati nak ubah templete blog ni bagi berseri-seri sket sekali ha hamik hang lagi serabut ada la.

Sebab tu aku ubah balik guna yang lama ni.

Jenis aku ni, selagi aku selesa aku akan gunakannya macam tu juga la kalau bercinta konon-kononnya setia pada yang satu la hehehe...

Tapi disebabkan ramai sangat guna templete cam ni dan dah nak masuk tahun baru nak la juga aku buat perubahan untuk blog aku ni.

Tapi susah plak nak cari templete blog ni. Dah la aku ni jenis cerewet sket.

Ampa ada suggestion tak macam mana nak design templete blog ni bagi cun-cun sket?

14 comments:

  1. a'a..cuak jap tadi bile buka blog ni private..terus rase nak serang hendap kat FB..eh?nak mesej enpon pun ade gak tadi..ahaha..

    ReplyDelete
  2. letak bendera kedah besaq2.merah menyala ceqq oi..

    hahak

    ReplyDelete
  3. Sy pon macam nak ukar template blog yg ikut warna fav..
    tapi still xjumpa.
    Sadis!

    ReplyDelete
  4. Tukar2...ramai dah guna template blur ni..

    ReplyDelete
  5. owh suke template yg macam mane? plain ke or yang ada macam2 hias?

    ReplyDelete
  6. yg asal ni pon dh cun.. tp kalu nk tukar jugak, tukar je~ janji, mesti yg lebih cun.. ;P

    ReplyDelete
  7. ohooooo . bena pakai yang paling simple jek. tu pon blogdraft nye bekalkan. heheh. xpandai gune coding2 yang susah . :)

    ReplyDelete
  8. tu la.. tengah menanti make over blog ne jugak. hheehe

    ReplyDelete
  9. haa betol ...selagi selesa, gunakannya lagi...

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi