Thursday, December 16, 2010

KONON-KONON NAK BERJALAN KAKI DARI KLCC KE TIMES SQUARE

Masa aku p Gathering kat Times Square hari macam aku cerita dalam Entry Gathering ini dan entry ini aku bertolak dari Taman Melati naik LRT dengan sepupu aku ke KLCC. Sebab kalau nak p Times Square mana ada LRT kan?

Bila sampai KLCC ja, aku ingat nak berjalan ja ke Times Square. Sebab dengar kata tambang teksi mahal. So, kami berjalan la sikit nak ke Aquaria sebab nak p tanya orang kat sana macam mana nak p ke Times Square.

Jauh gak la kami berjalan.. Hahaha... Nak p, tapi tak tau jalan. Aku plak bukan orang sini memang la aku tak tau kan.

Ramai yang dok tanya aku, depa hairan macam mana aku boleh terlepas p Gathering kat KL nuuu siap boleh jumpa Cik Epal lagi.

Sebenarnya aku memang nak balik dah hari Sabtu malam tu sekali dengan umi aku naik bas, tapi dah terbaca kat blog Joegrimjoe yang dia buat blogger meetup so aku amik keputusan nak stay dan balik hari Ahad malam.

Bukan senang aku nak turun KL ni alang-alang stay la dulu sehari lagi. Sambung cerita pasal tadi, disebabkan sepupu aku cakap malas nak jalan sebab jauh sangat kami pon tahan la teksi. Sampai la juga kami kat Times Square tu. Hehehe...


Dapat la jumpa dengan depa-depa ni




Masa sesi ice-breaking tu, semua pakat-pakat ada Twitter. Aku dan Tia jer tak ada. Malu i tau tak ada twitter ni tapi sekarang dah ada hehehe.. Tia sila la buat twitter yer, GKSB dah buat dah hehe..Sila la ye jumpa aku kat sana hahaha ni id aku anyss_0327.


Lepas ni ada Mini Gathering Blogger Utara plak, semoga semua berjalan dengan lancar.

14 comments:

  1. wah... bestnya bila kumpul ramai2 camtu.. teringin gak nak join.. tapi segan.. hahaha..

    ReplyDelete
  2. naik lrt, sampai stesyen hang tuah kan boleh sampai TS. =)

    ReplyDelete
  3. gua jeles korang g gathering.. sob2.. gua tak g pun.. argh..

    ReplyDelete
  4. wahhh. bagusss2. t kita men tweet ekh. wee~

    ReplyDelete
  5. Semata-mata nak jumpa artis ja kan.. kan.. ahak. ^^

    p/s : Pakwe baru anyss kirim salam dari bagan.. ;p

    ReplyDelete
  6. @Fatihahafiza

    ooo yaka? mana GKSB nk tau, GKSB bukan orang sana hehehe

    ReplyDelete
  7. @Hamzah

    apsal lu xdatang eyh?? Gua tercari-cari lubang hidung lu hahaha

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi