Thursday, December 16, 2010

PENGUMUMAN PENTING UNTUK YANG NAK SERTAI GATHERING BLOGGER UTARA

Seperti yang tertera pada banner berikut akan dibatalkan.





Tetapi jangan risau sebab ia akan tetap diadakan pada hari dan waktu yang sama cuma tempat dan aktiviti je berubah iaitu seperti dalam banner berikut:







Disebabkan ada beberapa masalah yang timbul pasal tempat yang dicadangkan jadi aku terpaksa ubah. Faktor cuaca juga menjadi salah satu sebab mengapa kita terpaksa ubah.

Tak kan nak batalkan pula lagipun dah ada orang yang dah confirm nak datang so aku amik keputusan ubah tempat dan aktiviti yang akan kita buat.

Sebelum tu terima kasih aku ucapkan pada Lady Rye sebab dah bersusah payah sebelum ni untuk tempahan makanan dan tanya pasal tempat iaitu Taman Jubli Emas, Suka Menanti.


Tapi sayangnya tempat tu pelik sikit, hanya dibuka Jam 6 pagi - 8 pagi dan 4 petang - 8 malam. Sedangkan majlis kita mula 2 petang. Masa aku p tengok, memang betoi dia tutup dengan palang.

Aku baru perasan bila tengok kat papan tanda masa p semalam. Tu pon kedudukan papan tanda tu tak berapa nak strategik. Dia tak macam Taman Tasik Darulaman buka 24 jam.

Aku pon baru tau, lagipun Taman Jubli Emas ni baru ja buka. Sebab tu aku tak tau kot. Terima kasih pada Munet yang SMS aku inform pasal tempat tu.

Jadi rasanya event kita yang baru ni lagi mudah untuk ampa join sebab adanya kemudahan Transport iaitu berdekatan dengan Stesen Bas Pekan Rabu.

Sebelum ni ada yang merungut sebab tak tau tempat tu kat mana dan tak ada transport nak p sana, so tempat yang baru ni bila sebut ja Pacific Star Parade semua orang tau.

Bab bank-in duit tu tak payah la Bank-in sebab bila sampai sana nanti sapa nak main tu kita keluarkan duit masing-masing yer? Tapi kalau yang nak bersedekah tu boleh la bank-in kat aku haha..

Kalau ada yang segan-segan nak mai tu tak payah la segan sebab kita memang tak kenai kan sebab tu la kita buat mini gathering ni. Pada yang tak mau main bowling tapi teringin nak join pon boleh.

Baru-baru ni juga aku ada p Langkawi, ada beli T-shirt kat Langkawi, so aku akan adakan cabutan bertuah pada hari tu nanti. Cara dia mudah saja, untuk ampa yang nak join ampa tinggalkan link ampa kat komen ni. Khas untuk yang nak join mini Gathering tu saja. Cara nak tinggalkan link:

Contohnya www.nurrcahaya.blogspot.com-GKSB

Hadiah ni tak la seberapa jika nak dibandingkan dengan hadiah lain yang lebih mahal. Saja untuk suka-suka =)




Nanti kalau ampa nak join, ampa tolong inform kat aku selewat-lewatnya tiga hari sebelum Tarikh kejadian iaitu confirm pada 22-12-2010 ye?

Sebarang pertanyaan:

GKSB@anyss-019-4446535


YM- anyss_0327





P/S: Minta tolong buat entry pasal ni yer?


42 comments:

  1. tak dapat nak join kot sebab ade family vacation..T_T

    nanti anyss balik penang kite jumpe k??

    ReplyDelete
  2. menarik. tapi segan pulak nak join. intai dari jauh boleh ? hehehe

    ReplyDelete
  3. InsyaAllah 70% join... thanks kerana call direct semalam...

    www.thesharkox.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. selamat berkenalan dengan blogger2 lain..

    ReplyDelete
  5. @Miza Yusof

    Ala tak payah la segan-segan, kalau segan nanti kena p dok Bagan hehe...

    ReplyDelete
  6. aku xdapat join kut
    tapi kita berdua reunion dengan pijai la nanti
    tgok merong mahawangsa
    insyaallah

    P/S : Kenapa Nama Awak Macam Nama Perempuan?

    ReplyDelete
  7. wah rasa2 mcm nk join...
    akak pun memang dok a/s ja pun..
    mesti best kan...
    tapi bleh ka bw ank?

    ReplyDelete
  8. @Hans

    elok sangat la tu pastu aku jadi sugar mummy ampa..haha

    ReplyDelete
  9. ok klu mcm 2 jadi la..
    pasal main boling tu bleh tak klu my hubby yg main..(kira ganti akak la)hehehe...
    akak tak pandai la...
    apa lg yg perlu buat?

    ReplyDelete
  10. ini link akak..
    http://mysweetworld-didie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. EMAN join! EMAN JOINNNN!
    tolong selitkan nama Inchik Eman satu slot okeee. HHAHAHA!

    http://bukanpembohong.blogspot.com/

    GKSB, kalau bole listkan laa senarai blogger yg komfem pi.

    ReplyDelete
  12. hmm bunyi menarik! boleh dipertimbangkan.. ngeh ngeh ngeh :)

    ReplyDelete
  13. hahaha
    bukan selalu hang buat amal jariah belanja kami dua
    hehehe

    P/S : Kenapa Nama Awak Macam Nama Perempuan?

    ReplyDelete
  14. sy nk pg..

    http://srikandisyafyka.blogspot.com/-fyka

    ReplyDelete
  15. insyaallah..kalau xda pa2 ak join..bg link siap2 la noh.. :D
    setuju ngan Eman GKSB, kalau rjin listkan la senarai blogger yg kompom p..hihi

    http://alfannu.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. kalo lah buat malam mesti boleh join..
    gua x cuti raya krismas nih

    ReplyDelete
  17. sejak bila pacific dah ada ice kating.. sumpah baru taw..
    dh lama giler x pi situ..
    dh 3tahun.. huhu...
    ok! nnt sy kompom!
    err.. tema kekal ke tak?

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. boley kot nak join...

    www.aulakalimah.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. nak join..nak join..


    p/s : http://beloghusni.blogspot.com/2010/12/mini-gathering-blogger-blah-utara.html

    ReplyDelete
  21. aran xleh join tapi dah tlg promote :)

    http://akuserabut.blogspot.com/2010/12/jom-join-mini-gathering-blogger-utara.html

    ReplyDelete
  22. sama soalan ngan solihin..
    tema tukar x? :)

    act..nil da wat entry

    http://neaflerida.blogspot.com/2010/12/mini-gathering-blogger-utara.html

    ReplyDelete
  23. sy nk join jgk...
    nie url saya.....

    http://sweethoney01.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. salam.....
    kalu diikutkn ati mmg nk g joint gathering ni......
    tp x da rezki kot thn ni.....
    la ni kija jauh skit duk kt obersea g...
    insyaAllah thn depan klu ada g event leh la nk joint.....

    p/s http://ituakuamel.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. inshaAllah kalau xde aral melntang saya sampai :P


    taufiqhelios.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. GKSB..! Sorry. Tp skrg nak join. hehe. Utk dua orang tau.

    http://izyanti90.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. wwawawaawww macam syok. tapi cam segan pulak nak join.. heh.. all the bes for this event

    ReplyDelete
  28. salam anis.
    nil dh confirm join..

    http://neaflerida.blogspot.com/ -nil

    ReplyDelete
  29. aiseh.. hari sabtu, tk dpt join. kerja :( .. apa apa pun have fun pada blogger2 yg akan join nanti.

    ReplyDelete
  30. meaw join auw cik GKSB ....

    http://letopkeypad.blogspot.com

    ReplyDelete
  31. Alaaaaaa :( Tak dapat join kalau 25hb kerja.. Adeiii bila nak buat kat penang?

    http://profhariz.com

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi