Friday, December 24, 2010

RESULT OH RESULT~ NO MAN NO TROUBLE (^_^)


Hari ni nak cerita pasal result jer.

Tahniah pada adik aku, Megat Affan Haziq yang dapat result PMR kelmarin.

4A 5B, ok la tu kan. Bahasa Arab B tu..

Bukan macam kakak dia, dok kelas agama tapi minta p tukar kelas biasa sebab tak pandai Arab hehehe...

Dia dok mengaji kat Maktab Mahmud, Yan.


Puteri dan Affan


Result Exam untuk USM pon dah keluar hari ni.

Alhamdulillah, pointer yang paling tinggi pernah aku dapat berbanding sem-sem lepas.

Tapi sayang la, kalau aku usaha lebih sket mungkin boleh dapat dekan hehehe..

Tambah plak masa ni aku single.

No Man No Trouble

Boleh?

Hahaha

7 comments:

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi