Thursday, December 23, 2010

SENARAI BLOGGER YANG AKAN JOIN MINI GATHERING UTARA





Antara blogger yang akan hadir pada Mini Gathering Blogger Utara 25-12-2010



Gadis Kampung Separa Bandar

The Sharkox

Ladyzul

Eman

Fyka

Zul

Suara Suatu Hikayat

Husni

Apple Sweet

Taufiq Helios

Izyanti

Nea Flerida

Ladyrye

Cikpia


Ada pembetulan kat sini, yang pasal ice skating tu salah tapi yang ada adalah infinity skating. Orang yang bagi maklumat tu tersilap. Nasib baik tadi aku p Pacific saja nak p main bowling konon-konon test drive la tadi hahaha...

So jumpa ampa di sana yer?

Kalau ada yang nak join sila tinggalkan link ampa lagi. Mana nak tau kot-kot ampa menang cabutan bertuah tu. Nak tau hadiah apa sila la ke LINK INI.

Tema Merah+Hitam yer.

(contohnya baju merah tudung hitam, seluar merah baju hitam atau campur-campur ka atau sebaliknya terpulang la yer tapi kalo lebihkan warna merah lagi meriah kn? Huhu)

Jangan lupa tuuuu...

Dan satu lagi kalau tak mau cas lebih sila bawa Stokin masing-masing juga

Jangan lupa yer...

=)


24 comments:

  1. huaaa :( sumpah jelez gila nih !
    nak pergi sgt sgt :(

    ReplyDelete
  2. waah..ajak blogger utara dtg ganu..ada gathering jugak =P

    ReplyDelete
  3. wah bestnye.. jles nye xdpt join T__T

    ReplyDelete
  4. woooh!!! ni cm syok jaa ni.anak kedah ley p kaa?

    hahak

    ReplyDelete
  5. wahh..best la ea korg..anyss..enjoy2 igt org di sini okeh..hahahah

    ReplyDelete
  6. GKSB : maksudnya bj bercampur kala merah hitam ka?
    merah sj leh pkai ka?...
    hitam sj leh pkai ka?..
    hehehe....mcm2 soklan plak no...
    jgn mare...

    ReplyDelete
  7. Izamir > Yup =)


    Miss A. > Jom la join :)


    Iqbal > Mungkin 1 hari nanti hehe =P


    Ainismaira > Ala...rugi kan?


    nub > boleh la..buat kat kedah kn ni hehe


    lynn > tolong main untuk lynn sama hehehe


    Puteri > Insyaallah akan lagi best =P


    Ladyzul > Ok dah edit dah =)

    ReplyDelete
  8. sy kerja pada hari tersebut..huhu..adakah patut diri ini memohon cuti?huk3x..

    ReplyDelete
  9. cik anyss : meaw nak join ni :D

    ReplyDelete
  10. Dan lagi ni nak tambah senarai.. :)

    ReplyDelete
  11. wah best gak tu!!! hahaha blogger ganu wat 26, nanti boleh buat game blogger ganu vs blogger utara,, hehe

    Senarai blogger join gathering

    ReplyDelete
  12. will join ! :D

    http://tomatokering.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. blogger laki sapa ja yang pergi? hans pergi tak? zack faiz?

    ReplyDelete
  14. cik ciput > terpulang


    meaw > sila-sila


    sharkox > dan lagi...da masa lagi ni hehe


    Tok Esah > Wah cadangan yang baik


    Tomato Kering > Makaseh sebab join =)


    Hans > Hang ja tak p hans oi..


    Nabil > depa tak p

    ReplyDelete
  15. hahahaha
    aku ada kenduri kut
    tgok la
    ada masa ker aku pi la singgah situ
    insyaallah

    P/S : Bertenang! Tarik Nafas! Sikit Jer Nih! Sakit Sikit Jer Bila Kena Cucuk Nih!

    ReplyDelete
  16. akan join :D


    http://letopkeypad.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. alahai :(
    sis, kalau miss A xdpt nak confirmkan hari ni tapi tiba tiba miss A muncul 25hb ni boleh ke? (:

    ReplyDelete
  18. cik GKSB, aritu sy dh bg nama..tup2 ari sabtu ni ad urusan len plak..adoi..tak kompom ag bleh p k x..xpa la noh..klu smpat sy p la jugak jnguk..tu pon klu smpat la..huhu~

    ReplyDelete
  19. wah best giler siap ade gathering.. nanti nak join gak

    ReplyDelete
  20. merry x'mas hahaha!

    xsangka ramai a.star blogger!

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi