Friday, December 24, 2010

SENARAI TERKINI BLOGGER YANG AKAN JOIN MINI GATHERING




Gadis Kampung Separa Bandar

The Sharkox

Ladyzul

Eman

Fyka

Zul

Suara Suatu Hikayat

Husni

Apple Sweet

Taufiq Helios

Izyanti

Nea Flerida

Ladyrye

Cikpia

Tomato Kering

Meaw

Juan Nasir




Ada yang aku terlepas pandang tak?

Sekali lagi aku ingatkan jangan lupa ikut Warna Tema MERAH+HITAM

Jangan lupa juga bawa STOKIN

Esok cuti krismas maybe ramai orang.

So pandai-pandai la ampa nak ejas masa bagi sampai awal kat sana.

Pada yang tak bagi link, tiba-tiba rasa nak join esok, sila la datang yer.

Kalau ada DSLR bawa tau amik gambar GKSB banyak-banyak hahaha

Jumpa ampa di sana

Berdebar-debar plak esok ni. Tak tidoq lena pa malam ni

Hahaha

=P


12 comments:

  1. cik gksb, sabaq.....hehe...meaw baru bangun tidow ni . nebes gila ni :P

    ReplyDelete
  2. cik gksb,
    maaf hari cuti, kalau hari kerja x mungkin aku x datang bagi support...
    hey2 apa pun gudluck

    ReplyDelete
  3. sobs sobs
    baru tao ada gathering kat aloq staq.
    still kat penang x balik kedah lagi.
    kalao x mesti boleh join .
    semua bloggers hebat2 nih .
    tskk

    ReplyDelete
  4. la awat taktau pon pasai ni. tapi takpa la, bukan aku reti main bowling pon. nanti buat panjat gunung pulak. boleh aku join.

    ReplyDelete
  5. Merry christmas!

    Sok pakat-pakatlah main salji ye.
    bhaha!

    ^^

    ReplyDelete
  6. wat??cmne lak leh xtau psl gathering yg nie? T_T
    eyka jmpe banner gathering kt Kl tuh je~
    owh no...arini nk kna g penang lak
    aishhhh~rugi tol =.=

    ReplyDelete
  7. mesti meriah giler..jgn lupa buh gambar cantik2 yer..:)

    ReplyDelete
  8. Wah...bestnye...xsabar nak tgk gambar...

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi