Tuesday, December 28, 2010

TAHNIAH HAZWAN & LILY: LAIN DARIPADA YANG LAIN


Ampa ingat lagi tak entry pasal JEMPUTAN PERKAHWINAN ni?

Yang penuh dengan gambar-gambar pre-wedding kawan aku.

Kalau nak tengok sila klik tulisan warna merah tu.

So, 25hb hari tu dah berlangsung perkahwinan depa iaitu antara Hazwan dan Lily.


Lily ni juga adalah pemilik Misslilo Shop. Kalau nak tengok apa yang dia jual sila p

MISLILY SHOP

Macam-macam ada untuk ampa shopping.


Berbalik pada majlis perkahwinan depa memang sangat meriah, dan lain dari yang lain.

Dah la baju yang pic kat bawah ni depa Lily design sendiri.

Cantik betul.


Pic dari FB LiLy.


Dan ini beberapa pic yang aku amik sepanjang kenduri depa.


Apa yang lain dari yang lain tu?










Ini dia.

Siap ada sudut khas untuk kita tulis ucapan dan mempamerkan pic depa 2 orang lagi.

Cun-cun








Masa untuk menulis ucapan

=)





Purple pilihan ku, sama tema dengan warna baju hehehe



Bergambar dengan pengantin.

Bersama classmate aku masa sekolah dulu, Adila

Cantikkan bilik tidur depa ni?



Apa yang menarik pasal Lily dan Hazwan ni, depa masih lagi belajar dekat Institut Perguruan.

Depa usaha sendiri kerja cari duit untuk majlis perkahwinan depa ni.

Salute beb~


Apa-apa pon tahniah pada Hazwan dan Lily.

Semoga perkahwinan depa bahagia sampai akhir hayat dan dapat anak ramai

Hehehe

Pic dari FB Lily

23 comments:

  1. btoi la memang sempoi abis...
    setakat yg kakD tau ni memang tak dak lg org buat mcm lepa...TAHNIAH buat pengantin...semoga kekal hingga keakhir hayat...

    ReplyDelete
  2. memang cantiklah!!!

    pic kat tepi laut tu pun superb!
    tahniah buat kedua2 mempelai
    eh! tuan belog ni bila lagi? ehem! ehem! :)

    ReplyDelete
  3. @Makdara

    tuan belog? uhuk uhuk.. terbatuk terus kih3...

    lambat lagi....hehe

    ReplyDelete
  4. kreatif la buat ruangan tuk tetamu tulis ucapan.. ermnnn nape laa tak terfikir masa kawin dulu hihihi

    ReplyDelete
  5. sweet gile pic2 diorg..and,yg mnariknya coretan dr tetamu..inspirasi nih..nak kawen nnt..hhaha..gatalgedix jap!=)

    p/s:tggu cik GKSB pnya weds pulak..=)

    ReplyDelete
  6. hehe
    rase mcm nak kawen lak..

    btw..
    u pakai shawl kan?
    jum join contest kat blog saya!

    http://owlkieranaa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. mmg lain dari yg lain la...tetibe terus ada idea utk majlis kawen diri sendiri yg ntah bile ntah. :D

    ReplyDelete
  8. hehhe..tq tau wt pasal lily..
    erm , lily kalo leh nk tambah game , tp takot nnt berserabut lak..hahah..tu wt sudut ni je,..hehe..

    tq kpd yg wish lily..hehe

    ReplyDelete
  9. a'ah, mmg menariklah, idea yg segar dan baru, kreatif. tahniah buat pasangn mempelai :)

    ReplyDelete
  10. wah..sape photographer die..hehe soklan membina

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi